Jay Z urobil Kim Kardashian škrt cez rozpočet

pridal kara 11.3.2014 o 14:18


A to doslova. Keďže sa svadba koná už v máji, je najvyšší čas začať riešiť aj svedkov. Jay Z ale nebude nikomu svedkovať len tak, a má svoje podmienky.

Dôležitá informácia na začiatok pikošky: keďže nie som schopná vyskloňovať meno Kanye, pre účely tejto pikošky ho krstím novým menom – Karol.

Jay Z zrejme už Kim dobre pozná (čo je logické, keďže si ide brať jeho najlepšieho kamoša Karola), a tak rozšifroval jej vyhlásenia o malej a intímnej svadbe, a je mu jasné, že to bude zase niečo veľkolepé a samozrejme natočené do reality šou Keeping up with the Kardashians. A aj keď majú Beyoncé a Jay Z radi Karola, Kim viac menej len tolerujú, a posledné čo chcú, je objaviť sa v jej trápnej reality šou. Takže podmienka znie jasne: Jay Z, Beyoncé a ani Blue Ivy nesmú byť  za žiadnych okolností natáčaní žiadnym televíznym štábom.

Kim určite už plače do vankúša, a snaží sa nejako zmeniť ich názor. Mať takéto hviezdy vo svojej šou by určite vynieslo peknú sumičku, ale nie, tá hlúpa Beyoncé a Jay Z jej nedoprajú a musia si zachovať úroveň!

 Takýto šťastný je Karol vždy, keď vidí Jaya:

Jay Z: Moja má takúto. Karol: A moja takúúto.

A takýto šťastný je Karol, keď je so svojou milou:

kamošky Beyoncé a Kim







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk