Miley, cecky, zadky, zvratky

pridal L 11.3.2014 o 18:01


Miley: „Zrkadielko, zrkadielko, kto je najväčšia štetka na svete?“
Zrkadlo: „Ty si.“
Miley: Áaa kto ma najdlhší jazyk na svete?“
Zrkadlo: „Ty.“

Miley, by sa zrkadla mala radšej spýtať, či by sa už konečne nemala obliecť, a či by už nebolo na čase prestať svet udivovať/objavovať a hlavne otravovať svojim jazykom. Už ho videl naozaj každý. Avšak o cudnosti tejto devy už aj tak všetci máme svoju mienku. A o jazyku taktiež.
Už minule sme vás informovali o tom, ako sa svojim jazykom snažila preskúmať ústnu dutinu Katky Perry, aj o tom ako to asi vyzerá na jej porno show koncerte, či aké čudá postvárala s Terrym Richardsonom. Na koncerte jej už nestačí len rozťahovať nôžky, a tak si na pódium vybehla iba v spodnom prádle. Teraz sa nás snaží presvedčiť o tom, že sa len nestihla prezliecť a predsa „Show must go on“. Jasné Miley, prečo radšej nepriznáš, že máš rada minimalizmus?

Šikovnica už taktiež stihla nafotiť nové super mega seksi fotky. Teda aspoň ona a jej dobrý manažér si to myslia. Už by jej niekto fakt mohol povedať, aby sa konečne obliekla a zavrela ústa. A ten „niekto“ by hlavne mali byť jej rodičia… Alebo čo tak spraviť verejnú zbierku na oblečenie pre Miley?

Ak ste sa ešte nepogrcali z toľkej krásy, a neklikli na červený krížik v pravom hornom rohu, dajme si ešte počínanie Miley na jej turné Bangerz.

Na záver už len musím skonštatovať, že Miley má dobrý vplyv na súčasnú mládež len v tom, že predstavuje všetky dôvody prečo nedrogovať.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk