Teória veľkého tresku bude trieskať ešte aspoň tri série

pridal kara 13.3.2014 o 12:31


CBS a Warner Bros sa dohodli na predĺžení seriálu minimálne o ďalšie tri série. S hercami ale zatiaľ zmluvy nepredĺžili, rokovania ešte len budú prebiehať.

The Big Bang Theory je síce super seriál, ale treba vedieť kedy prestať. A prestať treba v najlepšom. Mám obavy, že týmto predĺžením na dokopy 10 sérií pokazia všetko dobré, tak, ako sa to podarilo v deviatej sérii seriálu How I Met Your Mother.

Myslím, že v najbližších sériách už môžeme čakať aj nejaké tie deti. Keď Kaley Cuoco nezvoľní tempo, akým skočila do vzťahu a manželstva, tak asi môžeme o chvíľu čakať radostné správy o tehotenstve. A teda tehotnú Penny si predstaviť neviem. A vzhľadom na to, že Howard a Bernadette sú svoji už skoro dva roky, asi čoskoro začnú túto otázku riešiť aj oni. Taktiež zo vzťahu Sheldon a Amy už nie je veľmi čo vyťažiť. Nechať Amy ďalšie tri roky čakať na to, že sa Sheldon rozhýbe, by bolo asi čudné, a rozhýbať ho ešte čudnejšie.

Čo myslíte, ktorým smerom sa bude seriál uberať? Tešíte sa z predĺženia?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk