Chcete ogrcať Lady Gagu?

pridal kara 15.3.2014 o 8:12


No Problemo! Stačí, keď budete trpieť bulímiou a zrejme aj ďalšími psychickými poruchami, a začnete si budovať kariéru na vracaní farieb na plátno. Lady Gaga si vás potom už nájde sama!

Dnes už môžete byť slávny naozaj vďaka hocičomu. Včera sme tu mali dievčinku, ktorá je slávna vďaka foteniu svojho zadku na Instagram, dnes tu máme „umylekyňu“ Millie Brown, ktorá si vybudovala kariéru na svojej anorexii a bulímii. Funguje to takto: najskôr niekoľko dní hladuje, potom vypije zafarbené mlieko, potom si strčí prsty do krku a nahne sa nad plátno, a tadááááá, umenie je na svete. Najnovšie sa ale nenahýňala nad plátno, ale nad Lady Gagu. Tá si totiž povedala, že oživiť týmto svoje vystúpenie SXSW Festivale, je skrátka super nápad!

Minule sme tu polemizovali v diskusii o tom, kam ďaleko až zájdu tieto šialené štetky pri pokusoch šokovať. Predpokladali sme, že začnú srať na pódiu. Neuhádli sme, ale neboli sme veľmi ďaleko. Naozaj neviem, či skôr zavrieť na psychiatriu Millie alebo Gagu.

Ale aspoň niekto tam má trocha rozumu. A to bývala feťáčka a bulimička Demi Lovato, ktorej sa podarilo tieto veci prekonať, a teraz už našťastie rebeluje iba pestrofarebnými vlasmi.

„Smutné… Ako keby tu už nebolo aj tak veľa ľudí, ktorí idealizujú bulímiu. Dovolili by ste niekomu aby si zobral ihlu a pichol ju do vás? Závislosť je závislosť. Všetko čo hovorím je, že umelci v pop kultúre majú vplyv na ľudí. Mladí ľudia, ktorí sa ešte hľadajú, sú do veľmi významnej miery ovplyvňovaní tým, čo robia ich idoly. Či už je to s úmyslom alebo nie, treba si uvedomiť, že naozaj umelci ovplyvňujú ľudí všetkých vekových kategórií, a nanešťastie, čo ľudia vidia, ľudia robia.“

A tu už video pre silné žalúdky:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk