Čo týždeň dal

pridal kara 16.3.2014 o 19:50


Nicole Sherzinger a Lewis Hamilton majú veľkú novinu! Po asi tristo rozchodoch, a Nicoliných troch odmietnutiach ponuky na manželstvo, túto ponuku konečne prijala! Títo dvaja očividne nevedia byť spolu, no ani bez seba. Snáď si ešte nechajú trocha času na deti, kým trocha skrotnú. Resp. kým si uvedomia, že im to asi fakt nie je súdené.

A od jedných zásnub k druhým, Johnny Depp a Amber Heard oslavovali svoje zasnúbenie, ktoré potvrdili v januári. Párty sa konala v Los Angeles, a zúčastnilo sa zhruba 100 ich blízkych. Medzi pozvanými boli napríklad aj Marilyn Manson a Steven Tyler.

pozvánka

A od druhých zásnub k svadbe – sestra Britney Spears, Jamie Lynn Spears, sa tento piatok vydala za snúbenca Jamieho Watsona. Jamie a Jamie, ách, aké romantické. Jamie o dva týždne oslávi svoje 23. narodeniny a jej snúbenec bude mať v máji 32. A Jamiena dcéra bude mať v júni 6 rokov.

A od svadby k deťom – Everly Tatum má vraj tatkove gény. Konkrétne v tom, že teda vôbec nie je taká maličká aká by mala byť, a tak má Jenna po starostiach o postavu, stačí sa jej trocha ponaťahovať s Everly. Jenna na ňu ešte prezradila aj to, že jej obľubená hra je, keď jej Jenna postavia veže z kociek, a ona ich môže búrať.

Tehotná Scarlett sa objavila v stredu na premiére pokračovania Captain America, a len tak žiarila. Tehotenstvo jej pristane. Aj keď je už v piatom mesiaci, bruško jej ešte nevidno, zato cecky jej narástli dosť.

Na typy žien akou je aj Zoe Saldana, si, páni, dávajte pozor. Štíhla Zoe sa priznala, že sa po svadbe začala zanedbávať, celý rok nebola v posilke, a napcháva sa čínou, cestovinami, a všetkým čo jej príde pod ruku. Našťastie to na nej ešte nevidno, za čo asi vďačí génom.

Angelina Jolie má pred sebou ešte jednu operáciu na zminimalizovania rizika rakoviny. Prezradila to pre Entertainment Weekly. Z jej predošlých vyhlásení sa dá domyslieť, že ide o odobratie vaječníkov. Takže klan Jolie-Pitt sa už asi zväčšovať nebude, iba ak adoptovanými deťmi. Jedine, že by sa Angie poponáhľala.

Chrisovi Brownovi stále drbe. V piatok bol už druhý krát vyhodený z liečenia pre nedodržiavanie interných predpisov. Vraj to nezahŕňalo drogy ani násilie (to určite). Týmto ale porušil súdne nariadenie, a tak si zabezpečil cestu do väzenia. Bravó!

Konečne už vieme, čo takto pred týždňom stvárali Selena a Justin v tanečnom štúdiu. Justin pridal na Instagram video, kde si spolu nacvičujú nejaké veľmi sexy tanečky, no neskôr ho (vraj na Seleninu žiadosť) stiahol.

Neuveríte, ale Seleninej rodine sa nepáči ako sa situácia vyvíja. Tento týždeň prenikli na verejnosť informácie o tom, že sú veľmi znepokojení, pretože im nepovedala, že je s Justinom v kontakte, a sľúbila im, že ho úplne vylúči zo svojho života.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk