Schizofrenická Amanda Bynes je späť!

pridal kara 20.3.2014 o 18:27


Netrvalo to dlho, a vyzerá to tak, že Amandina schiza je späť.

Na jednom twitterovskom účte, ktorý je zahraničným bulvárom označovaný ako Amandin tajný, sa tento týždeň objavili zaujímavé veci. „Amanda“ sa tam podelila o traumatizujúce skúsenosti z liečenia a o tom, že jej chýba jej pes Sherbert, ktorého sa snažila svojho času upáliť, a tak ho jej rodičia predali.

„Dávali mi injekcie, ktoré „ma mali ukľudniť“, ale vymazali moju pamäť!“

„Keď ma tí poj**anci priviazali proti mojej vôli na mesiac k posteli, poradili mojim rodičom aby dali preč Sherberta!“

„Sherbert ma zachránil počas mojej najväčej tvorivej pauzy. Milujem svojich rodičov, ale tým, že predali môjho psíka, predali aj kus mňa.“

No neviem Amanda, ako si to teda všetko pamätáš, keď tými injekciami vymazali tvoju pamäť? Každopádne nám ostáva dúfať, že napriek verejnému presvedčeniu, že tento účet patrí Amande, jej nepatrí a naďalej sa má dobre.

A ak nie, tak aspoň ale toľko rozumu nabrala na liečení, že takéto znepokojujúce vyhlásenia robí na nejakom tajnom účte a nie na svojom verejnom, kde svojho času prosila Drakea aby zavraždil jej vagínu. Ono to svojho času bolo aj celkom vtipné, ale už je to až tragické.

Amanda sa vrátila k používaniu Twiterru na začiatku marca, a ak je to naozaj ona, tak sa vrátila do svojich pôvodných koľají až znepokojujúco rýchlo. Čo myslíte, môžeme sa tešiť  na Amande drbe vol.2?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk