Nevesta Kim

pridal L 21.3.2014 o 22:22


Kim Kardashian a jej zadku sa konečne pošťastilo dostať na titulku módnej biblie- Vogue.

Prednedávnom ešte Anna Wintour a.k.a. diabol čo nosí Pradu nechcela o Kim na titulke US Vogue ani počuť. Dnes je však už všetko inak. Samotná Anna sa priznala, že Kanye ju do toho nenútil, a dať ich spolu na titulku aprílového čísla bol jej nápad. Našej milej Kim sa tak konečne splnil sen.
Fotenie si s párikom užívala aj ich dcéra North, a na titulku magazínu ich zvečnila Annie Leibovitz.

Holúbkovia svetu už oznámili aj dátum svadby, a súdiac podľa pompéznych zásnub určite pôjde o veľkú intímnu (stovka hostí, slávni svedkovia a milión kamier a paparazzov) udalosť. Kim má za sebou už 2 svadby, ale ako sa hovorí, do tretice všetko dobré. Snáď jej to už tentokrát vyjde, no taktiež je tu stále možnosť, že prekoná svoj osobný rekord- 72 dňové manželstvo. Pospomínajme si teda na jej predošlé zväzky a sobáše, a hlavne šaty. V akých šatách sa nám Kim ukáže tentokrát?

S o 10 rokov starším Damonom Thomasom jej to vydržalo 4 roky. Vydávala sa ako 20 ročná.
S Krisom Humphriesom im manželské spolunažívanie vydržalo až 72 dní. Vzala si ho pred kamerami, a svadba to bola veru obrovská. Kim na nej vystriedala troje šaty.

A na záver- ako to Kim (ne)pristane v bielej







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk