Koho riť nás chce očariť?

pridal kaja 28.3.2014 o 8:09


Pozadie v sieťovaných pančuchách patrí niekomu, kto nikdy nemal problém s nahotou. 55-ročná kráľovná popu túto fotografiu uverejnila na Twitteri. Reč je samozrejme o Madonne.

Čo ju k tomu viedlo, netuším. Žeby nám tým chcela dokázať, že ešte nepatrí do starého železa? Ktovie. Isté však je, že na Instagrame sa zvykne zvečňovať v rôznych podobách a polohách. Takže pozor! Teraz bude nasledovať niečo, čo by sa mohlo dotknúť vášho jemnocitu a zmyslu pre krásno. Madonnine neoholené podpazušie (fuj) a ešte zopár hanbatých obrázkov na záver (fuj, fuj). Ale nebojte sa. Všetko je zariadené. Táto pikoška sa po jej prečítaní sama automaticky zničí.

Dlhé chlpy? No a čo?“ vyznáva sa svetu Madonna. Dúfajme, že sa odteraz nezačnú ženy masovo vracať k prirodzenému vzhľadu svojho podpazušia. Ale, popravde, začínam sa trochu báť, že Madonna zdokumentuje aj ďaľšie svoje pestovateľské schopnosti.

Fotografka Rhiannon Schneiderman nedávno zašla ešte ďalej a zverejnila fotografie, ktoré majú ženy primäť k tomu, aby sa prestali hanbiť za svoje ochlpenie. Ak chcete, vygúglite si to…. Rhiannon má vo veci úplne jasno „prečo by sa mal niekto pozastavovať nad tým, že má žena dlhé a krásne ochlpenie?

Madonna na Instagrame zverejňuje všetko možné a my vďaka tomu vieme, čo celé dni robí.

Napríklad toto

alebo toto

a aj toto

… rada tiež prezentuje, ako nezištne zaúča svoje mladšie kolegyne do tajov kontroverznosti

… a darí sa jej to. Miley Cyrus je vskutku veľmi dobrá žiačka.

Na svojom profile na Instagrame zverejnila aj informáciu, že sa rozhodla pre spoluprácu s Aviciim, ktorý sa od r. 2011 pravidelne umiestňuje medzi desiatkou najlepších DJ´s sveta. Nuž, uvidíme, čo z tejto spolupráce vzíde. Každopádne, jej fanúšikovia sa na výsledok vraj veľmi tešia.

 

No a tu sú spomínané Madonnine hanbaté fotky. V čase, keď boli robené, bolo neoholené podpazušie úplne bežné.

A tu máte sériu značne nepodarených aktov, ktorá vznikla v r.1977. Vtedy sa ešte Madonne Louise Veronice Ciccone Ritchie ani nesnívalo, aká slávna raz bude.

 

S pribúdajúcou popularitou sa však jej obnažené fotografie stávali o poznanie kvalitnejšími

Neviem, či nás Madonna môže ešte niečím prekvapiť. Vždy však dávala okato najavo, že jednoducho nebola zrodená preto, aby stála v kúte, takže ona pre nás určite ešte niečo vymyslí…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk