Čo týždeň dal

pridal kara 30.3.2014 o 21:23


Miley Cyrus a Justin Bieber sú dobráci od kosti. 7 ročná Miley Hodge, ktorá má rakovinu v štvrtom štádiu, si ako posledné želanie vysnívala stretnutie s Justinom Bieberom. Ten na ňu ale nemal čas. A tak si ako druhú možnosť vybrala Miley Cyrus. Rodina teda priletela do Los Anegeles, a Miley stretnutie s nimi odkladala skoro týždeň. Keď sa už konečne stretli, bolo to v nahrávacom štúdiu, a Miley sa zaujímala len o nahrávanie, a malú Miley viac-menej ignorovala.

Vo štvrtok žúrovali v jednom z londýnskych klubov Rihanna a Drake. A takto romanticky ruka v ruke odtiaľ odchádzali. Vyzerá to teda tak, že už sú znova oficiálne spolu. Zdroj prezradil, že Drake žije len pre ňu.

Christina Aguilera sa nám znova zaguľacuje. Taká škoda, zhodiť toľko kíl, a potom otehotnieť. Podľa najnovších správ Christina čaká dievčatko.

Hilary Duff sa rozhodla na leto trocha zosvetliť háro. Takže z blondíny je ešte väčšia blondína. Ako sa vám páči viac?

Jennifer Aniston nabonzovala na svojho snúbenca Justina Therouxa, že sa o seba celkom dosť stará. Používa všeljaké krémiky, a Jennifer pred ním dokonca musí schovávať svoju kozmetiku, ináč by sa chopil aj tej. Taktiež prezradila, že každú nedeľu si spolu robia masku na tvár, a vraj je to veľmi romantické. Justin ale aj varí.

„Tiež aj varí. Nanešťastie, hlavne cestoviny robí vynikajúce. Carbonara, to je zabijak. Počas týchto posledných pár rokov, odkedy som stretla tohto muža, som pribrala zopár kíl. Ale je to stále zábava. Stojí to za to. Je to všetko v mene lásky.“ 

Na Mile Kunis už tehotenstvo vidno. Počas promovania jej nového filmu Jupiter Ascending sa snažila svoje rastúce bruško zakryť voľnými šatami, no malo to skôr opačný efekt. Aspoň že Channing je kamarát, a tak na väčšine fotiek ju akože priateľsky objíma okolo pása, a vlastne len náhodou jej tým zakrýva aj bruško.

A neuveríte, ale aj po prevalení tehotenstva Mily sa Demi stále drží, a dokonca sa aj usmieva. Takto sa zubila vo štvrtok, keď si prišla pozrieť dcéru Rumer Willis, ako vystupuje v kabarete For the Record: Tarantino.

Ako to tá Britney robí?! V poslednej dobe zase začala kysnúť, a objavovala sa všade oblečená ako bezdomovec s mastnými vlastmi, a potom pridá na Facebook fotku, na ktorej vyzerá takto supersky. Fotky sú z dovolenky na Havaji, kde je so svojimi synmi a priateľom.

Pre všetkých fanúšikov How I Met Your Mother mám zdrvujúcu správu (aj keď tí skalní to už asi vedia nejaký ten piatok). Zajtra bude odvysielaný posledný diel HIMYM. Úprimne, za seba môžem povedať, že sa skôr teším, ako by som smútila, pretože to, čo predvádzali posledné tri série (a hlavne v tej poslednej), mi bolo veľmi ľúto, keďže som seriál mala kedysi veľmi rada. Len dúfam, že netrhnú rekord sledovanosti a súm za reklamy od doby Priateľov, pretože to si tento koniec naozaj nezaslúži.

Kto ale smúti, a evidentne je z toho aj veľmi naštvaný, je Lindsay Lohan. Tu máte video, ako kladivom rozmláti auto s nálepkami hercov.

Na konci týždňa bolo zverejnené aj video, v ktorom sme dostali ochutnávku z posledného dielu. Mňa osobne už vytočila len táto upútavka. Tvorcovia seriálu by si ten seriál mohli občas aj pozrieť. Keď nie celý, tak aspoň tie diely, ku ktorým sa akože vracajú a dopĺňajú ich.

 

Koncom týždňa bol zverejnený aj prvý trailer k Ninja korytnačkám. A budete prekvapení – Megan tam má nejakú mimiku tváre! Neviem, či sa naučila hrať, alebo či sa len prestala plniť botoxom, ale prikláňam sa skôr k tej prvej možnosti, keďže jej tvár sa vôbec nepodobá na tú, ktorú milujeme.

Narozdiel od Miley Cyrus a Justina Biebera, sa Channing Tatum o svojich umierajúcich fanúšikov zaujíma. 18 ročná Alisa Finley, ktorá má tiež rakovinu v štvrtom štádiu, si na facebook zavesila list jej posledných želaní, ktoré si chce do smrti splniť, a medzi ne patrilo aj pobozkať Channinga. To sa jej síce nepodarilo, ale Channing jej natočil milé video, kde jej tú pusu posiela.

Beyoncé ukočila svoje turné, a na poslednom koncerte sa rozplakala. Lebo nás má všetkých rada, a ďakuje nám, že sme jej umožnili mať jej kariéru. Teda nie nám všetkým, ale asi len tým, ktorí si kupujú jej albumy a chodia na jej koncerty. Neviem, neviem, ale už to tej Bey nejako nežeriem. Kedysi som si myslela, aká je zlatá, milá, citlivá, ľudská, ale celé je to asi taká premyslená PR hra, ako predvolebná  kampaň Fica.

A kto jej to nežerie tiež, sú tieto tri roztomilé dámy. Na videu analyzujú hlboké slová jej pesničky Drunk in Love.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk