How I Met Your Mother skončilo

pridal kara 1.4.2014 o 10:24


A po zhliadnutí posledných dvoch dielov, ktoré boli odvysielané včera večer, musím povedať: našťastie.
Upozornenie pred otvorením článku: SPOILER ALERT!

Našťastie preto, pretože keby to trvalo ešte ďalšiu sériu, už neviem, čo ďalšie by mohli pokaziť. Pretože v deviatej sérii systematicky kazili všetko, co bolo počas celého trvania seriálu dobré, a zaklincovali to týmto koncom.

Čím by som začala… Aha, už viem. Asi tým najhorším. 9 sérií hľadáme matku, tú dokonalú ženu pre Teda, potom ju celú jednu sériu spoznávame, a oni ju nechajú umrieť.

A prečo asi musela matka zomrieť? No predsa aby Ted a Robin mohli skončiť spolu. Ted a Robin, ktorí vždy chceli rozdielne veci, Ted a Robin, ktorí sa k sebe vôbec nikdy nehodili.

A aby to takto mohli ukončiť, potrebovali odpratať z cesty nielen matku, ale aj Barneyho. Veď čo tam po tom, že sme celý rok čučali na ich svadobný víkend, rozveďme ich po troch rokoch. A títo dvaja boli pre seba dokonalí! Pamätám si, ako sme v partii uzatvárali stávky, či spolu skončia alebo nie, a ja som ako jediná hovorila áno, ešte dosť dlho predtým, než spolu vôbec prvý krát začali chodiť. Sklamali ste ma, tvorcovia. Než ste z Robin spravili upišťanú, urevanú, psychicky labilnú a otravnú, kým ešte bola cool, chladná, nechcela sa viazať, milovala svoju škótsku whisky a mala daddy issues, boli pre seba ako stvorení.

A tak trebalo Barneymu vymyslieť nový príbeh. Z jeho blogu sa stal úspešný lifestylový blog.

A podaril sa mu Perfect Month. Áno, mesiac. 31 žien. Toto sa mu, samozrejme, podarilo len vďaka The Playbook II.

Ale tá posledná zrejme nejako zabudla na ochranu, a tak má Barney dcéru Ellie, ktorú ani nechce, ani ho nezaujíma, ale už hneď ako ju prvý krát uvidí, jej vyzná lásku, a že ona je tá pravá.

Ale vráťme sa k matke. Jej meno je Tracy McConnel. Aké romantické, s Tedom majú rovnaké iniciály, a tie sú vyryté aj na žltom dáždniku. Hneď ako ju Ted oslovil na vlakovej stanici a postavil sa k nej pod dáždnik, zistili, že to je dáždnik ich oboch. Lebo na celú Ameriku je asi len jeden žltý dáždnik, že na to tak hneď prišli. Neviem ako vy, no ja keď sa postavím k niekomu pod dáždnik, posledné čo robím je, že  na ňom hneď hľadám svoje iniciály.

A Ted sa samozrejme hneď zaľúbil, a tak do Chicaga neodišiel.

Ale s Tracy sa zosobášili až po siedmich rokoch a dvoch deťoch, z toho boli 5 rokov zasnúbení.

Aby som ale nebola len úplny hejter, musím povedať, že sa mi páčilo ako spracovali moment, keď Ted dopovedal celý tento príbeh deťom. Keď sa budete čudovať, ako je možné, že deti za 9 rokov vôbec nevyrástli, je to preto, že to natočili už pred deviatimi rokmi. Priznala to dcéra, Lyndsy Fonseca. Kvôli tomu, že jej seriálový brat David Henrie rástol ako z vody, museli rýchlo natočiť všetky možné verzie konca, a aj rôzne reakcie na to, čo by im Ted počas nasledujúcich rokov mohol rozprávať.

Ale aby sme sa netešili predčasne, že kazenie nášho kedysi obľubeného seriálu už skončilo, tvorcovia si dali ešte jednu možnost pokaziť čosi ďalšie. O čo sa jedná, neprezradili, ale na DVD 9. série bude navyše jedno video, ktoré nám má ozrejmiť nejaké ďalšie tajomstvo. Lebo že aj keď si myslíme, že sme už z nejakej situácie videli všetko, nevideli sme.

A vy čo, už ste videli posledný diel? Ktoré sú vaše obľubené momenty, a ktoré vás vytočili tak ako mňa?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk