Nicol Kidman a jej kampaň Jimmy Choo

pridal L 1.4.2014 o 15:27


Keď stará mladou chcela byť, alebo keď herečka modelkou chcela byť. Ach, ten botox a photoshop…

Šikovnica Nicole už stihla nafotiť pár kampaní pre topánkového guru Jimmyho Choo. V tejto kampani pre sezónu Pre-Fall 2014 je však už tá retuš viac než okatá. Ok, musím uznať že Nicole na svoj vek 46 rokov vyzerá celkom dobre, aj postavu má super, no jej tvár má v sebe až priveľa botoxu. Toto kamarátstvo s botulotoxínom by mala čím skôr ukončiť, aby nedopadla ako teta Meg, a mala ešte akú takú mimiku.

Okienko odbornej terminológie: Botulotoxín- J.E.D.O.V.A.T.Á. látka, ktorá sa používa v kozmetickom a farmaceutickom priemysle. Je produktom baktérie druhu Clostridium botulinum, a je jedným z najsilnejších bakteriálnych toxínov vôbec. Vpichovaním pod kožu sa ním vyhladzujú vrásky, hlavne na tvári. V obľube ho majú najmä v Holyvúde, napr. Meg Ryan, Madonna, Terry Hetcher, Megan Fox a ďalšie kreatúry, ktoré sú už v podstate ani neidentifikovateľné lebo sa na seba vôbec nepodobajú.


Nicole v kampani na jar 2014

Nicole a kampaň Jimmy Choo Cruise 2014

Nicole a kampaň jeseň/zima 2013

Nicole a krutá realita







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk