Čudné fóbie celebrít

pridal kara 2.4.2014 o 17:33


Celebrity sú čudné, robia čudné veci, nosia čudné veci, jedia čudné veci a aj sa boja čudných vecí. Na to posledné sa poďme lepšie pozrieť.

Tyra Banks sa bojí delfínov už od detstva. Dokonca máva nočné mory, že je s nimi uväznená v bazéne a oni do nej vrážajú.

Nebojácny Legolas má strach z prasiat. Film Babe teda zrejme nepatrí k jeho obľúbeným.

David Beckham má najväčší strach z predstavy, že ho kŕdeľ vtákov napadne na verejnosti. Nie, nie tých vtákov, ale zvierat – vtákov, na čo to zas myslíte…

Čo spája Johnnyho Deppa, Daniela Radcliffa a P.Diddyho?  Strach z klaunov. Asi ich nejaký veľmi vystrašil na detskej oslave, a už im to ostalo.

Cameron Diaz má fóbiu z kľučiek, nikdy ich nechytí holými rukami, a otvára ich radšej pomocou lakťov. Škoda, že ju pri tom ešte nezachytili paparazzovia. Znie to skôr ako fóbia z baktérií, ale ako myslíš, Cameron.

Carmen Elektra sa bojí olív. Neviem, či jej vadia na pizzi, v šaláte, alebo len tak osamote, no aj tak tomu nerozumiem. Ale pre istotu, pozor na zlovestné olivy! Satanove semä!

Megan Fox asi nerada číta. Takže ako sa učí scenáre je pre mňa záhada. Má totiž fóbiu z papiera.

Jennifer Love Hewitt má takú paniku z výťahov, že do nich nedokáže stúpiť ani jednou nohou. Tak šup po schodoch, Jennifer! Veď pohyb je zdravý.

Hilary Duff je čistotná mladá deva, a jej najväčšia fóbia sú špinavé ruky. Hlavne z blata alebo prachu.

Katie Holmes sa nebála Toma Cruisa ani scientológie, ale s mývalmi je to už iné. Tieto chlpaté potvorky Katie neočarili, a je presvedčená o tom, že majú veľmi zlovestnú povahu.

Nicole Kidman sa zase bojí istého okrídleného stvorenia – motýľov. Keď bola dieťa a šla zo školy, ak na bránke k ich domu sedel motýľ, radšej preliezla plot, ako by sa k nemu mala čo i len priblížiť.

Zaujímalo by ma ako vyzerá šatník Kylie Minogue. Tá má zase fóbiu z vešiakov, a najviac neznáša ten zvuk, keď sa vešiach zavesí na tyč.

Aj keď sa v posledných rokoch skôr my bojíme Madonny, aj ona má z nejakých vecí strach. Ten najväčší má z búrok, bleskov a hromov.

Matthew McConaughey má obrovskú fóbiu z otáčacích dverí. Takže ak si s ním budete dohadovať stretko, dávajte si pozor kde to bude.

Oprah Winfrey vyzerá ako odvážna žena, ale so žuvačkou ku nej nechoďte! Táto čudná fóbia sa u nej vyvinula kvôli jej starej mame, ktorá požuté žuvačky lepila do radov do kuchynských skriniek. Dosť nechutné, takže tebe úplne rozumiem, Oprah.

Pamela Anderson sa stala známou kvôli svojmu looku sexbomby, a tak som z jej fóbie trocha zmätená. Pamela sa bojí zrkadiel. Ako sa češe? Ako sa maľuje?

Christina Ricci bola natoľko odvážne dieťa, aby hrala Wednesday vo filme The Adams Family, ale jednu vec neznestie – rastliny. Neznesie byť s nimi ani v jednej miestnosti a vraj sa ich nedokáže ani dotknúť.  Keby ju v niekedy skoro zjedla mäsožravá rastlina, aj by to zmysel malo, ale Christinin dôvod je o čosi zvláštnejší – vraj sú špinavé.

Rita Ora sa bojí záchodov. Fakt. „Vždy keď idem na záchod ovládne ma strach, že z neho niečo vylezie. Tá rúra predsa niekde má začiatok, čo keď odtiaľ niečo vylezie? Z toho mám vždy veľký strach. Vždy si musím zasvietiť svetlo, než idem na záchod.“

Britney Spears má najväčší strach z plazov, a za žiadnych okolností ju nedonútite, aby s nejakým z nich bola v jednej miestnosti.

Billy Bob Thorton je čudák, ktorý s Angelinou Jolie robil čudné veci (nosili na krku ampulku krvi toho druhého), a aj jeho fóbia je čudná. Starožitný nábytok ho natoľko desí, že v jeho blízkosti nevie dýchať.

Uma Thurman zvykne hrať nebojácne postavy, ale ona sama nebojácna nie je. Má veľkú klaustrofóbiu.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk