Miley Cyrus je milovníčka zvierat

pridal kara 3.4.2014 o 11:01


Nosí kožušiny, a psíkovia jej vydržia asi tak dlho ako ostatným ľudom škrečok.

Ako sme vás už informovali na našom Facebooku, Miley Cyrus umrel psík. Áno, to sa stáva, všetci raz umrieme, poviete si. Ale Floyd nezomrel na starobu, v máji by oslávil len tretie narodeniny. Čo sa stalo Miley nepovedala, ale toto nie je prvý prípad čudného úmrtia jej psa. V decembri 2012 jej zomrel yorkšír Lila, a Miley to preživala podobne ťažko. Až jej mama neskôr objasnila, čo sa vlastne stalo. Jej ďalší pes Ziggy sa rozhodol, že už ďalej s yorkom Lilou kamoš nebude, a tak ju zakúsol.

Že nevedia, či sa hrali, alebo čo sa stalo, ale Ziggy ju schmatol do papule tak nešťastne, že Lila to neprežila. Takže to máme skoro trojročného Floyda, a čerstvo dvojročnú Lilu. Ale teda Ziggy neobišiel bez potrestania, našli mu novú rodinu, v ktorej nie sú deti a ani iné psy, keby to s Lilou náhodou nebola len nehoda. Takže to máme skoro trojročného Floyda, čerstvo dvojročnú Lilu, a čerstvo ročného Ziggyho. Fúha, Miley, ty máš ale spotrebu.

Mileyine plačúce oko na Instagrame

Floyd

Lila

Ziggy

Miley ale neľúbi len psíkov, ona ľúbi aj koníky. Malé koníky ľúbi Miley. A aj tie veľké a umelohmotné. Pamätáte si cover k Adore You Remix? Teraz unikla celá fotografia, a Miley sa na nej nahatá váľa po nejakom chudákovi koňovi, a ako inak, ukazuje cecky.

Ak si myslíš, že cenzúra je na pi(ka)ču, klikni na fotku, a pikaču zmizne!

 

Miley ale neľúbi len psíkov a koníky, ale aj iné chlpaté zvieratká. Také norky, činčily, líšky, skrátka všetko, čo sa dá stiahnuť z kože a ušiť z toho kožuch.

Aj keď Miley radi nemáme, zvieratká radi máme, a tak zapaľujeme sviečku za všetkých psíčkov, ktorí to pri nej nezvládli, a aj za všetky ostatné zvieratká, ktoré padli na výrobu jej kožuchov.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk