Herci z How I Met Your Mother kedysi a teraz

pridal kara 7.4.2014 o 22:15


Už je to týždeň, čo seriál Ako som spoznal vašu mamu skončil fatálnym fiaskom. Chcete vedieť, ako začali herci zo seriálu svoju kariéru, a kam ich seriál posunul?

Ak ste pubertu zažívali približne v rovnakom období ako ja, určite si pamätáte film Not Another Teen Movie. Áno, to je ten, kde sa promenádoval Chris Evans pokrytý len šľahačkou. Tak v tomto filme sa objavil aj Josh Radnor, aj keď len v nedôležitej vedľajšej úlohe. Tri roky predtým ste ho mohli vidieť aj Barney´s Great Adventures, kde hral čašníka. Potom prišli nejaké šteky v seriáloch, a až potom ho obsadili do úlohy Teda Mosbyho.

Odvtedy sa jeho kariéra celkom posunula. Už to nie sú šteky v seriáloch, ale vlastné filmy. Josh napísal a zrežíroval film Happythankyoumoreplease, v ktorom si aj zahral. Film mal celkom úspech, na Sundance Film Festivale si odniesol cenu Audience Award.

 

Cobie Smulders začínala vo vedľajších úlohách v seriáloch Smallville, Andromeda, a tesne pred obsadením do úlohy Robin v The L World.

Teraz sme ju už mali možnosť vidieť napríklad v Avengeroch, v Captain America: The Winter Soldier, alebo aj v Delivery Man. Nečudujem sa, Cobie je kočka jak sa patrí, na tie sa na veľkom plátne dobre pozerá.

V rokoch 1999-2000 ste Jasona Segela mohli vidieť v seriáli Freaks and Geeks. Áno, vidíte správne aj Jamesa Franca.

No po úspechu v HIMYM sa Jasonovi celkom darí. Zahral si napríklad vo filmoch Knocked Up, Bad Teacher, This is 40, This is the End, a čoskoro ho uvidíte s Cameron Diaz v Sex Tape.

Alyson Hannigan sme už asi všetci poznali aj pred HIMYM, hlavne ako nadržanú flautistku z Prcičiek. Predtým ako zahviezdila ako Michelle, si ale ešte zahrala v úspešnom seriáli Buffy the Vampire Slayer.

Alyson sa teraz sústredí hlavne na svoje dve dcérky, ale zahrala si ešte aj v pokračovaní Prcičiek – Prci, prci, prcičky 2, Svadba, a Stretávka. Taktiež prepožičala svoj hlas kresleným postavičkám v Simpsonovcoch, American Dad! a Robot Chicken.

Neil Patrick Harris rozhodne nepatril medzi žiadnych začínajúcich hercov, keď zobral úlohu Barneyho Stinsona. Za sebou mal hlavnú úlohu v seriáli Doogie Howser, M.D., vedľajšie úlohy v mnohých ďalších seriáloch, a taktiež sa venoval dabingu. Zrejme ste si ho všimli aj v Zahulíme, uvidíme.

No teraz je už všetko inak. Z Neila je áčková celebrita, a celý svet vie, aký je talentovaný a vtipný. Bol dva krát nominovaný na Golden Globe Awards, štyri krát na Emmy, a tri krát vyhral People´s Choise Awards. Taktiež moderoval v roku 2009 Emmy Awards, a v rokoch 2009, 2011, 2013 Tony Awards. Aktuálne hviezdi na Broadwayi v hre Hedwig and the Angry Inch.

Cristin Milioti ste mohli vidieť napríklad v 30 Rock, Sopranos, alebo The Good Wife.

V tom istom roku, kedy sa jej postava matky pridala do seriálu, si zahrala aj v úspešnom Wolf of the Wall Street.

Lyndsy Fonsecu si možno pamätáte zo seriálu Zúfalé manželky, kde hrala dve série krátko potom, ako začal seriál HIMYM.

Lyndsy sa seriálom venuje naďalej, vidieť ste ju mohli v Big Love, alebo v Nikita. Zahrala si ale aj vo filme Kick-Ass.

David Henrie začínal vedľajšími úlohami v seriáloch ako NCIS alebo Judging Amy, alebo v Disney šou That´s So Raven.

Po HIMYM sa presunul do ďalšej Disney šou – Wizards of Waverly Place, kde hral v rokoch 2007-2012 Justina. V roku 2013 sa mu podarilo získať úlohu v Grown Ups 2, aj keď len vedľajšiu.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk