Poriadne pózuj!

pridal kara 8.4.2014 o 21:06


Aj vy máte niekedy pocit, keď sa pozeráte na nejaké fotky celebrít, že  máte deja vu? Nebojte sa, nezbláznili ste sa, to len celebrity majú svoje naučené pózy.

Každý máme nejakú pózu, v ktorej sa cítime najlepšie keď nás fotia. No pri nás obyčajných smrteľníkoch to nevyznieva tak smiešne, keďže väčšinu z nás neustále nefotia paparazzovia. Niekto sa cíti najlepšie s prekríženými nohami, niekto rád posiela pusu, a niekto sa najlepšie cíti s penisom v hube (nie, nehovorím o tebe, Kim, neboj sa). Ak ste sa práve potešili, že v tejto pikoške uvidíte nejaké celebritné porno, sklamem vás, možno niekedy nabudúce. Teraz sa ideme len pozrieť na obľúbené pózy celebrít na červenom koberci.

Ruky v bok! Táto póza patrí medzi celebritami asi medzi tie najobľúbenejšie. Z akého dôvodu neviem, ale niečo mi napovedá, že by za tým mohla byť snaha skryť šunky na bokoch, ktoré nestihli do udalosti schudnúť.

Beyoncé

Charlize Theron

Scarlett Johansson

Katy Perry

Halle Berry

Jedna ruka v bok! Pre takúto pózu sa rozhodlo tiež veľa celebrít. Chceli sa asi odlišovať od tých ostatných, ktoré majú obe ruky v bok, no pokus o originalitu nevyšiel ani v tomto prípade.

Cate Blanchett

Kate Winslet

Paris Hilton

Taylor Swift

Kim Kardashian

No šup, rýchlo hoď seksi pohľad cez rameno. Lebo ukážeš riťku, pekný prehnutý chrbát, a môžeš sa otočiť z lepšieho profilu. Jennifer Lopez má ale oba profily dobré, takže u nej je to jedno.

Olivia Wilde

Paris Hilton

Jenifer Lopez

Renee Zellweger

Pusúúúú! Tú nám posiela AnnaLyne McCord a Eva Mendes.

Svetový mier si zase želá Kate Hudson, a želala si ho aj Miley Cyrus, než utrpela ťažký úraz hlavy. Teda aspoň predpokladám, že nejaký utrpela, inak si ten vyplazený jazyk, ktorý na nás otŕča kade chodí, neviem logicky vysvetliť.

Angelina Jolie zase chce, aby sme všetky vedeli, že Brad Pitt je jej! Asi preto, aby jej ho nejaká neukradla. Veď viete, tak, ako ho ona kedysi ukradla Jennifer Aniston.

Lupita Nyong´o má za sebou zatiaľ len jednu sezónu na červenom koberci, ale tiež už si vytvorila pre ňu typický postoj. Ten je ale z týchto všetkých póz asi najprirodzenejší. Ideš, Lupita!

Lindsay, paprče von z úst! Čo ťa rodičia neučili, že nechty sa nesmú hrýzť? Či sa len mylne domnievaš, že toto je sexy?

Aj Megan sa mylne domnievala, že je niečo sexy. A pritom to skôr celý čas vyzeralo, že jej medzi zubami uviazol kúsok rezňa, a je len príliš distingvovaná, aby si ho špárala von prstami.

Georgovi Clooneymu asi nikto nechce potriasť rukou, chudáčikovi. Tak si potrasie sám, no čo, veď on si vystačí.

Kylie Minogue si zase špára špinu spoza nechtov.

Alebo sa len snaží o pózu Kate Middleton, akurát si zabudla kabelku?

Cheryl Cole sa po dospievaní teší z potlesku spravidla s rukami za chrbtom. Možno sa jej počas vystupovania len zarezali tangáče, ktovie.

Ak si myslíte, že Kim Kardashian nafotili pri chôdzi, mýlite sa. Takto prirodzene v poslednej dobe pózuje, keď ju fotia.

Kristen Stewart a jej drsný postoj.

A toto som nikdy nepochopila. Ale možno nám to niekedy Victoria Beckham vysvetlí.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk