Miley Cyrus sa nám otvorila

pridal L 10.4.2014 o 17:45


Samozrejme nie však doslovne (chvalabohu). Nôžky mala tentokrát pekne pri sebe, aj jazyk bol tam kde má byť, no pekne nám porozprávala o začiatkoch v Disney, feminizme aj aj o tom chudákovi Liamovi (áno, zase).

Rozhovor s Miley pre májové číslo magazínu Elle robila módna bloggerka (podotýkam slovo módna) Tavi Gevinson, ktorá je minimálne rovnako ujetá ako samotná Miley. Výsledok? Rozhovor s Miley, o ktorom si (aspoň na prvý pohľad) myslíte, že je normálny, inteligentný, … V podstate je to tiež asi jediná normálna vec a pikoška, ktorú má Miley na pikoškách.
Pre magazín Elle nafotila aj titulku a fotky, kde je oblečená. Fajn, vyzerá tam ako ehmm… Čo si budeme hovoriť. Ale je oblečená, jazyk má v puse*, tak snáď dnes kvôli nej nebude mať potrebu grcať nikto.

(*- aspoň zatiaľ, nie sú totiž ešte zverejnené všetky fotky z fotenia. O tomto jazyku vás však budeme informovať na našom Facebooku)

Miley o Disney:
„Viete, som naozaj vďačná, že som začala u Disneyho. Mám silný tréning. Sú však časy kedy si želám, aby som mohla začať ako nový umelec, no svet mi to z časti dovolil urobiť. Cítim sa  naozaj šťastná- veľa detských hviezdičiek sa zblázni, alebo zostanú uviaznutí v tom, čo bolo, a tak sa vlastne nemôžu stať tým, čím chcú byť. Keď som prechádzala ťažkým rozchodom-viete, bola som zasnúbená-bola som s ním, alebo v Disney… Vec, ktorá mi spôsobovala najviac strachu a úzkosti bolo, že som nevedela čo mám robiť sama so sebou, keď tu viac nebol Disney, aby ma podržal a jeho som tiež už pri sebe nemala. A teraz som bez oboch týchto vecí, a mám sa fajn. Napríklad ležím v noci sama v posteli, a som úplne v pohode. Táto osoba teraz je omnoho silnejšia ako tá pred tromi rokmi, ktorá si myslela, že by bola zomrela, ak by nemala priateľa.“

Miley o fanúšikoch a o vzťahu s fanúšikmi:
“ Mám chalanov a baby, ktorí sa priznajú a sú typu: „Jediný dôvod, prečo som schopný priznať, že som gay/lesbička je to, že ty si ma dokázala uistiť cítiť sa, že je to ok.“ Je to tak intenzívne, pretože je to súčasť tejto generácie, nebolo to vždy akceptované, a cítim sa ako veľká súčasť tejto zmeny. Alebo vedia, že som bojovala s depresiou, a to im pomáha prekonať tú ich. To dáva tomu čo robím veľký vyznám, dôvod vstať z postele, ktorý je omnoho väčší než obliecť si moje j*bnuté pierkové oblečky a malé outfity.“

Miley o feminizme:
„Ide mi len o rovnosť. Nie je to tak, že som žena, a ženy by sa o to mali starať. Ja len chcem aby tu bola rovnosť pre každého. Stále si myslím, že ešte nie je stopercentná. Myslím to tak, že rapperi majú ruku v rozkroku celý sk*rvený deň, majú šľapky okolo seba, a nikto to nerieši. Ale ak sa ja chytím v rozkroku, a mám okolo seba sexy kočky, tak ponižujem ženy? Som žena, a je normálne, že mám okolo seba iné dievčatá. Som súčasťou tejto evolúcie. Dúfam.“


A toto spomínané čarovné stvorenie robilo s Miley rozhovor. Voilá, uznávaná 17 ročná fashion bloggerka Tavi Gevinson.

Vravím, že je uznávaná. Uznáva ju aj Anna Wintour…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk