Jamie Dornan

pridal Minnie 17.4.2014 o 15:00


Poďme si spolu pozrieť aspoň 50 odtieňov tohto chlapa.

Tento náš krásny 30nik menom James „Jamie“ Dornan vyrastal spolu s jeho dvoma sestrami na predmestí Belfastu v Severnom Írsku. Už v skorom veku teenegera musel prekonať tragickú udalosť, keď v jeho 16tich rokoch podľahla jeho mama rakovine. Navštevoval školu Methodist College v Belfaste, kde popri štúdiu hrával ragby a venoval sa dráme. Neskôr sa rozhodol pre Teesside University, avšak odišiel z nej a presťahoval sa do Londýna, kde sa začal venovať herectvu.

Jamie randil s herečkou Kierou Knightley slušné dva roky, avšak keďže im to nejak nešlapalo, tak to nechali. Dal si nejakú tú pauzu, no a po nej našiel lásku v náručí Amelie Warner, ktorú si pred rokom zobral a už stihli aj splodiť dediča. Šikulky.

Jeho kariéra sa začala modelingom, keďže robil sexy pózy pre mená ako Calvin Klein (spolu s Kate Moss a Evou Mendes), Dior, Aquascutum alebo Armani. V roku 2006 sa objavil vo filme Marie Antoinette, čo bola jeho úvodná rola. Neskôr hral vo filme Shadows in the Sun alebo Beyond the Rave. Zo seriálov spomeňme napríklad Once Upon a Time alebo The Fall, kde stvárňuje Paula Spectora, sériového vraha v Belfaste.

Asi jeho najznámejšia (budúca) rola je úloha Christiana Greya vo filme Fifty Shades of Grey, kde nahradil Charlieho Hunnmana. Slinky nám už mali tiecť 1. augusta tohto roka, avšak premiéru filmu presunuli až na prvé mesiace 2015.

Poďme sa teda pozrieť, či má na túto úlohu potrebné „danosti“. ??

Aký je váš názor? Zvládne to? Dajte nám vedieť

P.S.: Chceli by sme popriať všetko najlepšie čitateľke pod nickom ellenitta, keďže sa nám v minulých komentároch zdôverila, že bude mať narodeniny. Všetko naj! ??







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk