Najkrajšia babička Hollywoodu

pridal kaja 18.4.2014 o 15:44


Dávajte si pozor na to, čo si zaželáte. Môže sa vám to splniť. Napríklad taká Pendolino si priala Goldie Hawn alias Zlatku Hovnovú. Máš ju teda mať…

Áno, Goldie skutočne ktosi označil za „najkrajšiu babičku Holywoodu“. Toto tvrdenie som podrobila hĺbkovej analýze a došla som k záveru, že minimálne jedna jeho časť je pravdivá. Má vnúčatá, takže babičkou určite je. O ostatnom môžeme už len polemizovať. Ale, aby sme jej nekrivdili, keď sa nahodí, tak vyzerá ešte celkom k svetu. Horšie to je, keď ju prekvapia dobrí ujovia paparazzovia a na svetlo sveta sa dostanú aj takéto zábery.

Goldie má 69 rokov. Snaží sa udržovať športom, bicyklovaním a samozrejme aplikáciou botulotoxínu. Pravidelne, každé 3 mesiace. Priznáva sa k tomu vo svojej autobiografii Lotos rastie v blate. V hodne pokročilom veku si nechala vložiť aj prsné implantáty. Okrem toho vyhlasuje, že smiech a sex sú to najlepšie, čo môžeme urobiť, aby sme si zachovali mladosť. Ale to my už všetci dávno vieme, milá Goldie… sex je náš, dělá dobře mne i tobě.

Sedem rokov bola vydatá za režiséra Gusa Tronisa.

V rokoch 1976-80 bol je manželom hudobník a komik Bill Hudson, s ktorým má syna Olivera a dcéru Kate. Obaja sa venujú herectvu. Tridsať rokov po rozvode sa jej ex-manžel , , odvďačil“ za spoločne prežité roky tým, že vydal knihu, kde šťavnato popisuje, ako Goldie holdovala kokaínu a spávala s hocikým a hocikde.

Keď sme už pri tej literatúre, Goldie napísala ešte jednu knihu. Volá sa 10 minút starostlivosti, kde radí, ako si skvalitniť život… na jej krste v Londýne v r. 2012 sa však kvalitne spila pod obraz a jej agent jej následne musel venovať 10 minút starostlivosti, aby ju úspešne naložil do auta. Ak mladá pripitá žena vyzerá za určitých okolností rozkošne, tak stará nevyzerá rozkošne za žiadnych okolností.

Keď mala Goldie 39 rokov, bola oslovená, aby pózovala na titulnej stránke Playboya. A verte, neverte, v histórii tohto časopisu to bolo jedno z najpredávanejších čísel.

Goldie tvorí pár s o 5 rokov mladším hercom Kurtom Russellom, s ktorým má syna Wyatta. Týmto dvom to veľmi dobre klape už 30 rokov. Povráva sa, že Goldie svojho Kurta ľúbi až natoľko, že prehliada aj jeho občasné nevery. Na otázku, čo je vlastne na ňom také výnimočné, odpovedá: , , Je to jedinečný a nadaný človek. Je bystrý, plný života a má charakter. Navyše je výborný otec… a je veľmi mužný!

S deťmi z druhého manželstva Kate a Oliverom

… a najmladší Wyatt Russell, ktorého má s Kurtom

Kate Hudson

Za film Kaktusový kvet získala v r. 1969 Oscara

Na Oscara bola v r.1980 nominovaná aj za komédiu z armádneho prostredia Vojačka Benjaminová

Svoj komediálny talent predviedla aj po boku Kurta Russella vo filme Cez palubu z r.1987

v skvelej komédii Smrť jej pristane z r.1992

a aj v komédii z r. 1996 Klub odložených žien, kde si zahrala s Bette Midler a Diane Keaton







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk