Čo týždeň dal

pridal kara 20.4.2014 o 20:13


Kate Upton vraj nikdy nepovedala, že chce menšie cecky. Kate sa k tejto celej kauze vyjadrila na twitteri, a celá tá citácia, kde hovorí o svojich prsiach, bola úplne vymyslená. Na to, že si médiá vymýšľajú rozvody, rozchody a nevery, sme si už zvykli, ale vymyslieť si celú citáciu, to je už iný level.

Christina Aguilera konečne potvrdila tehotenstvo. Na Instagrame zdieľala fotku, na ktorej jej priateľ hladká už viditeľné bruško, a napísala, že jej bábo má rado New York! Gratulujeme, Christina, a dúfame, že všetky tie ťažko zhodené kilá kvôli tehotenstvu nenaberieš naspať.

A keďže Christinu čoskoro naplno zamestnajú povinnosti dvojnásobnej mamy, Gwen Stefani ju nahradí v kresle porotkyne v The Voice. Jej zmluva je vraj zatiaľ iba na jednu sezónu, takže sú zrejme s Christinou maximálne spokojní, a hľadali naozaj len dočasnú náhradu.

U Kutcherovcov bude čoskoro veľká spotreba plienok! Dieťa čaká aj Ashtonove dvojča Michael s manželkou, a aj jeho sestra. Jeho sestra Tausha bude rodiť zhruba v tom istom čase ako Mila Kunis, a rodina jeho brata sa rozrastie v decembri. Rodičia sa musia tešiť!

Beyoncé a Jay Z sa asi boja, že sme už zabudli, ako veľmi sa ľúbia, a tak nám to idú zase pripomenúť. Na leto vraj plánujú spoločné turné, zhruba 20 koncertov v Amerike.

Ale nie všetci sa ľúbia tak ako Beyoncé a Jay Z. Napríklad taký Will Arnett už neľúbi Amy Poehler, a ôsmeho apríla podal žiadosť o rozvod. Odlúčení sú síce už od roku 2012, ale čoskoro to naberie oficiálnu podobu.

Miley je vraj v ohrození života! (netešte sa tak okato!) Miley má totiž vrodenú srdcovú vadu, a svojím životným štýlom si veľmi nepomáha. Podľa nejakého doktora Marka Urmana by ju dokonca mohol trafiť šľak, keď sa neukľudní. Vo svojich memoároch, ktoré napísala v roku 2009 (úplne vážne) priznala, že jej tep sa rapídne zvýši len po vyjdení pár schodov, a že nikdy keď bola na pódiu sa nestalo, že by nemyslela na svoje srdce. No za tých 5 rokov pretieklo veľa vody, a Miley teda nevyzerá, že by pri svojich vystúpeniach na niečo myslela.

Jared Leto je srandista. Našiel chlapa, ktorý sa na Ježiša podobá dokonca ešte viac ako on, a tento moment si samozrejme musel zdokumentovať.

Rita Ora sa podelila o jej recept na „prirodzenú krásu“. Len toľkoto makeupu stačí Rite na to, aby vyzerala dobre. Chudák jej frajer Calvin, nechcem vedieť na čo sa musí hneď ráno pozerať.

Irina Shayk dovolenkuje na Bahamách s prasiatkami a ceckami.

Jenny McCarthy je zasnúbená! O ruku ju požiadal starší brat Marka Wahlberga Donnie. A tu je jej prsteň:

Jessica Simpson vyzerá čím ďalej tým lepšie, a konečne má naspäť svoju peknú postavu.

A v pekných postavách aj pokračujme. Tohtoročná Victoria´s Secret šou bude v Londýne, tak rýchlo bookujte letenky! V utorok to oznámili Candice a Adriana oznámili v najväčšej londýnskej predajni. Keď tak na ne pozerám, máme sa zase na čo tešiť.

A konečne je na svete aj finálny trailer na najnovších X-menov. Na môj vkus už príliš prekombinované, ale ujsť si to aj tak nenechám.

Update pre Lilinku: ožratý Jude Law v Budapešti. Jude asi zabudol, že je celebrita, a tak sa opíja po baroch a vôbec mu nevadí, keď ho pri tom niekto natáča. Takto sa ožral minulý týždeň v Maďarsku, a veľmi sa snažil strčiť jazyk do krku maďarskej playboy modelke Linde Zimány. A tá sa bránila! Linda, Linda… Veď je to Jude Law! Pikošky ti nerozumejú…

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk