Avril Lavigne už nie je skejterka

pridal kara 25.4.2014 o 19:10


A oči aj uši vám budú krvácať z jej najnovšieho hudobného počinu.

Všetky vaše najhoršie nočné mory sa splnili. Avril Lavigne spievajúca japonský pop, v ktorom nechýbajú drsné skrillexovské dupstepové pasáže, oblečená ako 13 ročná japonka, s vyholenou polkou hlavy, a ako čerešnička na torte je pesnička o Hello Kitty. Proste to najhoršie, čo si viete predstaviť. A dokonca je to ešte horšie.

Avril asi zabudla, že je skoro tridsaťročná, druhý krát vydatá žena. Toto by asi neprešlo ani Katy Perry, a to u nej sme zvyknutí na farebné infantilné klipy, to je proste Katy. Ale Avril budeme mať všetci navždy zafixovanú ako rádoby punkerku. Ja som jej to proste nikdy nežrala, sorry. A teraz sa ukazuje, že som mala pravdu. Lebo Avril je evidentne kam vítr, tam plášť, a keďže jej najväčšia fanúšikovská základňa pochádza práve z Japonska, rozhodla sa urobiť radikálnu zmenu, aby si zvýšila príjem.

Ak sa teraz sami seba pýtate, prečo jej v tomto hrôzostrašnom počine nezabránil ani jej manžel Chad Kroeger, frontman kapely Nickelback, bude to preto, že sa pomiatol už aj on, a na tejto skladbe (ak to tak vôbec môžem nazvať) sa podieľal aj autorsky.

A tu už pre odvážnych: Avril Lavigne – Hello Kitty

Avril kedysi







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk