Jennifer Lawrence je dáma ako sa patrí!

pridal kara 30.4.2014 o 18:56


Ako zistíte, že ste to prehnali s alkoholom? Keď ogrcáte schody na Madonninej oscarovej afterparty. A kedy viete, že je čas prestať piť úplne? Keď vtedy ide okolo vás Miley Cyrus, a povie vám: Daj sa dokopy, dievča! Tak takéto niečo sa stalo Jennifer Lawrence…

Škoda, že práve nešla okolo namiesto Miley taká Lady Gaga. Tá by Jennifer určite nezahanbila, ale potešila by sa, a hneď by z toho spravila nejaké umenie. Alebo by sa jej možno vrhla do cesty, a eroticky si to po sebe rozotierala. Ktovie.

Ale Gaga tam nebola, a tak má Jennifer na konte ďalšiu vtipnú príhodu. Jen totiž nie je ako my ostatní smrteľníci. My keď sa takto opijeme a zgrcáme, máme chuť ešte mesiac chodiť po kanáloch, ale Jennifer má v sebe niečo, čím vie aj takýto príbeh obrátiť na roztomilý. O túto príhodu sa podelila na natáčaní Late Night With Seth Meyers, ktoré sa odvysiela 21. mája. Jeden pán z obecenstva bol ale natoľko pobavený, že už to nevydržal, zavolal Us Weekly, a prerozprával im ju, takže to máme tri týždne s predstihom.

No musím povedať, že aj keby si Jennifer ovracala róbu, a ešte sa v tom potom aj vyváľala, bola by mi stále sympatickejšia ako Miley. A tu je zopár dôvodov prečo:

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk