Čo týždeň dal

pridal kara 4.5.2014 o 21:43


Ben Affleck nie je až taký čajový, ako vyzerá. Vo Vegas ho nachytali počítať karty pri blackjacku, a má doživotný zákaz hrania tejto hry v kasíne Hard Rock Casino.

Dôvod smrti Peaches Geldof je už známy. Predávkovala sa heroínom. Polícia aj v dome našli dôkazy o užívaní drog, ale odmietajú sa vyjadriť o aké veci išlo. Tento fakt vrhá na celú udalosť trocha iné svetlo. Peaches totiž bola nájdená s jej malým 11mesačným synom. Prečo si mladá mama pichá heroín? Prečo si ho pichá pri svojom dieťati? Prečo si ho pichá, keď jej mama zomrela na predávkovanie heorínom, keď bola ona sama ešte malé dieťa, a nikdy sa s tým nevyrovnala? Polícia už pátra po jej dílerovi.

Peaches postla túto fotku jej a jej mamy len pár hodín pred smťou

Ale prejdime radšej k niečomu pozitívnejšiemu. Takýmto prsteňom obdaroval George Clooney svoju vyvolenú Amal Alamuddin, keď ju žiadal o ruku.

Radostné správy má aj Robbie Williams, čakajú so ženou druhé dieťa: „Ayda a ja sme neskutočne sťastní, že môžeme oznámiť, že z Theodory Rose Williams bude veľká sestra.“

A aj Kerry Washington má radostné správy, 21. apríla porodila dcérku, a celkom šikovne sa jej to podarilo tajiť skoro dva týždne. Jej dcéra sa volá Isabelle Amarachi Asomugha.

Elsa Pataky sa na Instagrame podelila o fotky svojich synov.

Olivia Wilde doma veľmi dlho nevydržala. Len 12 dní po pôrode sa už ukázala na červenom koberci, a vyzerala úžasne.

Čoskoro sa zrejme môžeme tešiť na Kimzillu vol.2. Kim sa totiž chystá otehotnieť už počas svadobnej cesty, pretože nechce, aby medzi North a jej súrodencom bol veľký vekový rozdiel.

Orlanda Blooma a Selenu Gomez načapali paparazzovia ako si minulý víkend hrkútali na chodníku po show Chelsea Handler, a hneď z toho bola aféra, že čo spolu títo dvaja majú. No ja vám to poviem. Nič. Selena vyzerá, že čo to popila, a každú chvíľu vrhne, a Orlando sa jej určite len priateľsky ujal a vyviedol ju na vzduch.

Bradley Cooper nám nejako narástol. Ako sa vám viac páči, normálny alebo nabúchaný?

James Franco zas zlyhal na Instagrame. Tento krát postol fotku, ktorá mala byť akože sexy, alebo čo. O pár hodín neskôr, keď drogy asi prestali účinkovať, ju stiahol. Myslím, že reakcia Alyssy Milano to všetko dokonale vystihuje.

Kelly Osbourne má nový účes. Škoda, že stále fialový. Ostáva nám len dúfať, že tak ako Miley nezačne chvíľu po krátkom zostrihu olizovať všetko, čo jej príde pod ruku.

A keď už hovoríme o tej Miley. Na internet sa dostalo jej nové video, ktoré malo byť sexy, asi tak ako Francova selfie. No nevydalo ani v jednom prípade. Toto video hrá na jej koncertoch. Nemám k tomu viac slov, stále som v šoku.

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk