Zac Efron o dospievaní a drogách

pridal Lilinka 4.5.2014 o 14:34


Zac sa v interview pre magazín „Hollywood reporter“ poriadne rozrozprával o svojej drogovej závislosti, škandáloch a o natáčaní filmu „Neighbours“ + jeho fotošút a tiež fotky bez trička. Slinty slint. ??

Nezáleží na tom kto ste, budete čeliť výzvam pri dospievaní. Prispôsobujete sa svojim veciam, učíte sa, musíte. Je nemožné viesť úprimný a plnohodnotný život, robiť chyby a priznať sa k nim len vtedy, keď sa nám to hodí. Ale je obzvlášť ponižujúce, keď sú tie chyby tak na očiach verejnosti, sú neustále riešené a ste tiež vzorom pre mnohých ľudí.

Zac sa tiež vyjadril k tomu prečo bol na liečení.

Bolo veľmi ťažké byť detskou hviezdou . Keď musíte odísť od priateľov a žiť večne na cestách a nemáte pri sebe nikoho s kým by ste preberali veci, ako napríklad, že ste sa zamilovali a rôzne trampoty z dospievania, plus žijete vo svete kde sú drogy a alkohol vysoko tolerované. Musíte sa zmieriť s tým, že váš predošlý život je minulosť. Vtedy je veľmi ťažké bojovať so svojimi démonmi. Pil som veľa, až príliš a boli tu tiež drogy. Keď máte 20, ste single a žijete v Hollywoode, nič výnimočné, veď viete. Nemôžem nič vziať späť, potreboval som si tým prejsť a koniec koncov, bol to poučný zážitok.“

Keďže sa chcel rozptýliť od takýchto vecí, a zbaviť sa imidžu detskej hviezdičky, vrhol sa na super zdravý životný štýl a začal na sebe makať. Dokonca pil špeciálnu vitamínovú vodu. (vidíš to Miley?) Nuž ale nevydalo.

Zac má svoje pády rovnako ako Judy Garland, Corey Haim, Robert Downey Jr či Lindsay Lohan veľmi dobre zdokumentované. Minulú jar navštívil po druhýkrát odvykačku, potom znášal posmešky, lebo sa jeho dome v Los Feliz, pošmykol na kaluži vody z fontány a rozdrvil si pri páde čeľusť. Tú mu museli zdrôtovať. Auč. Ďalej prišla bitka s bezdomovcom, keď ostali s kamarátom trčať v pokazenom aute v chudobnej štvrti.

Neskoro v noci ma vyzdvihol kamoš, s ktorým sme sa dávno nevideli a išli sme to dohnať. Hľadali sme niečo na zahryznutie. Veľa sme sa túlali po meste, lebo plno prevádzok bolo zavretých. Okolo druhej v noci sme sa ocitli v chudobnej štvrti a došiel nám benzín. Museli sme zastaviť a zavolať odťahovku. Počas čakania k nám prišiel bezdomovec a zaklopal na čelné sklo. Než som sa spamätal, kamarát bol vonku a bili sa. Všimol som si že bezdomovec má v ruke nôž, tak som vyletel von odzbrojiť ho. Nôž síce pustil ale ja som dostal parádnu ranu rovno do tváre. Takmer v sekunde sa tam objavila polícia aby prerušila bitku. Potom nás odviezli domov. Bol to najstrašnejší moment v mojom živote.

Načasovanie incidentu bolo priam ideálne, len niekoľko týždňov pred vyjdením komédie Neigbours, v ktorej Zac hrá týpka, ktorý sa poriadne vymkmne z pod kontroly. Vo filme hrá spolu so Sethom Rogenom a Davom Francom.

Hneď po návrate z odvykačky za Zac vrhol na natáčanie filmu Neighbours, do ktorého ho chcel práve Seth Rogen, keďže k nemu Zac v minulosti prišiel a povedal mu, že ho obdivuje a veľmi sa mu páči čo robí. Seth si naňho spomenul a vybavil mu rolu, keďže je podľa neho dobrý herec.

Tiež porozprával o tom ako si Zac počas natáčania zlomil ruku:

, , Počas bojovej scény mal udrieť Dave-a, ktorý hral jeho najlepšieho kamaráta, zletel na zem a narazil si ruku. Pokračovali sme v natáčaní ale ruka mu hrozivo opuchla. Museli ho ošetriť na chirurgii a zistili, že je zlomená. Zac sa však vrátil hneď o deň alebo dva na pľac. Vôbec sme nemuseli meniť plán natáčania.“ (toto nechápem ako mohol točiť so zlomenou rukou ale ok) Seth naznačil, že aj vďaka tomu ako rýchlo sa dokázal vrátiť na pľac, je vidieť, že je zodpovedný, snaží sa pohnúť ďalej a robiť veci dobre.

Fotošút pre Hollywood poster

Zac Efron o dospievaní a drogách.

Zac Efron o dospievaní a drogách.

Zac Efron o dospievaní a drogách.

Zac Efron o dospievaní a drogách.

Zac Efron o dospievaní a drogách.

Zac Efron o dospievaní a drogách.

Z filmu Neighbours

Zac Efron o dospievaní a drogách.

Zac Efron o dospievaní a drogách.

Zac Efron o dospievaní a drogách.

Zac Efron o dospievaní a drogách.

Zac Efron o dospievaní a drogách.

Zac Efron o dospievaní a drogách.

Premiéra Neighbours

Zac Efron o dospievaní a drogách.

Zac Efron o dospievaní a drogách.

 

Trailer k Neigbours

 

Zac Efron o dospievaní a drogách. Zac Efron o dospievaní a drogách. Zac Efron o dospievaní a drogách. Zac Efron o dospievaní a drogách. Zac Efron o dospievaní a drogách. Zac Efron o dospievaní a drogách. Zac Efron o dospievaní a drogách. Zac Efron o dospievaní a drogách. Zac Efron o dospievaní a drogách. Zac Efron o dospievaní a drogách. Zac Efron o dospievaní a drogách. Zac Efron o dospievaní a drogách. Zac Efron o dospievaní a drogách. Zac Efron o dospievaní a drogách. Zac Efron o dospievaní a drogách. Zac Efron o dospievaní a drogách.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk