Prekliaty Wolverine skoro odsekol Hughovi penis!

pridal kara 5.5.2014 o 18:35


Aj to je možno dôvod, prečo už dlho Hugha v úlohe Wolverina neuvidíme.

Pred pár dňami bol Hugh v BBC America v The Graham Norton Show, a porozprával vtipnú príhodu, ktorá sa ale mohla skončiť celkom nešťastne, a skoro sme mali z Hugha eunucha. To by bola celkom škoda. Síce už dve deti má, ale obe sú adoptívne. Ktovie, možno mu láska k jeho staršej neplodnej manželke nevydrží, a ešte ho chytí druhý dych a bude chcieť rozosiať svoje dobré gény, a už by mu to nebolo umožnené.

Príhoda bola z natáčania X-men 2, kde mal scénu, v ktorej nahý utekal. Na natáčanie tejto scény si vyžiadal súkromie, a tak všetci museli odísť, ale ako už nahý utekal, a zabehol až za roh, tam boli nazhromaždené a nažhavené všetky ženské členky štábu (ani sa im nečudujem) a mávali s päťdolárovkami v ruke a ujúkali. Hugh sa chudák zľakol, a zabudol, že má kovové čepele na rukách, a ked sa inštinktívne snažil zakryť svoje intímne partie, porezal sa. Don´t worry, našťastie len na vnútornom stehne. Fúú, všetko dobre dopadlo.

Táto jeho príhoda ma donútila zamyslieť sa nad osudom takého nožnicovorukého Edwarda. Už konečne viem, prečo bol stále taký smutný. Chlap, nemá ženu, a nemá ruky. No údel jak sviňa.

V ďalšom rozhovore pred pár dňami prezradil aj to, že ho už asi dlho ako Wolverina neuvidíme. Možno s tým má dočinenia aj táto skúsenosť, a už sa bojí o malého alebo veľkého? Hugha.

„Som zvedavý, s čím sa nám ešte podarí prísť, ale ešte som nič nepodpísal. Som naozaj na tom mieste, že pokiaľ to nebude lepšie ako predošlý film, nepôjdem do toho. Keby som urobil ešte jeden X-men film, som si na 99, 9% istý, že by to bol môj posledný. Musí to byť lepšie. Stále vidím miesta, ktoré sa dajú vylepšiť aj na tom poslednom. Ale milujem intimitu toho príbehu, páči sa mi tam veľa drobností, a som rád, že to bolo celé trocha nečakané.“

U Grahama Nortona:

X-meni tancujú na Blurred Lines:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk