Ako som spoznal dva a pol chlapa

pridal kara 15.5.2014 o 18:40


A.k.a. vitajte v zmutovanej pikoške o Two and Half Men a How I Met Your Dad.

CBS asi konečne dostalo rozum. Oznámili koniec Two and Half Men a odmietli spinoff HIMYM – How I Met Your Dad. Ale aby ste sa netešili predčasne, mám pre vás aj nejaké zlé správy. Dvanásta séria Dva a pol chlapa sa bude niesť vo veľmi podobnom duchu ako posledná séria HIMYM. Asi lebo sa im to tak vynikajúco osvedčilo v tom prvom prípade. Takže sa môžeme tešiť na ďalší víkend trvajúci rok. A zas budeme mať pocit, že aj každý jeden diel trvá rok.

A pokazím vám aj tú druhú radostnú správu. Aj keď CBS odmietlo HIMYD, je veľmi pravdepodobné, že tento seriál bude vysielať nejaká iná stanica. CBS sa k tomuto všetkému vyjadrilo nasledovne (hovorí Nina Tassler, veľká šéfka v CBS):

„Snažili sme sa ich osloviť a dohodnúť sa s nimi na prerobení pilotného dielu, ale nestane sa to. Niekedy sa stretnete s takýmito problémami a aj keď dúfate, že sa vyriešia, nevyriešia sa. Som sklamaná, ale nebolo to niečo, čo chceli urobiť.“

Tvorcovia totiž mali problém so žiadosťou o prerobenie dielu predtým, než bola uzavretá zmluva. Nechceli to prerábať s rizikom, že by si šou aj tak nemuseli vybrať. A myslím, že hovorím za všetkých, keď poviem, že dúfam, že si ju nakoniec nevyberie nikto.

Dva a pol chlapa

Dva a pol sračiek

Herci, ktorí v pilotnom diele HIMYD asi veľmi nepresvedčili:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk