Kanye a Kim Kardashianovci

pridal kara 25.5.2014 o 19:26


Kim a Kanye sú už oficiálne svoji.

Obrad prebiehal včera v Taliansku vo Florencii. Obaja mali oblečenie z dielne Givenchy. Na tejto „malej intímnej svadbe“ nechýbali kvety v hodnote viac ako 100, 000 dolárov a ani ohňostroj. Práva na fotografie zo svadby už sú vraj dávno predané nejakému magazínu. Veď tak to predsa na malých a intímnych svadbách chodí.

Zdroje zo svadby už stihli vykecať, že Kanye bol vraj veľmi nervózny ako sa schyľovalo k obradu, čo je ale vraj u ženíchov normálne. (tipujem, že Kim nebola, veď už si to dva krát nacvičila) Po svadbe mal vyše 20 minútový príhovor, počas ktorého bol vraj dojatý a rozplýval sa nad všetkým, cez úžasných talentovaných hostí, ktorí ich bránia pri každej príležitosti, až po Kiminu krásu.

Celý tento cirkus sa samozrejme nezaobišiel bez nejakých škandálov. Kimin brat Rob síce priletel na svadbu, ale rovnako rýchlo aj odletel, vraj po veľkej rodinnej hádke. Za hádkou boli vraj Kimine výčitky bratovi za to, že nepovažoval jej svadbu za natoľko dôležitú udalosť, aby na ňu schudol. Rob sa vraj cíti, že do tejto rodiny nezapadá a zranili ho poznámky o jeho váhe, keďže z nej má komplexy.

Rob ale nie je jediný, kto svadbu vynechal. Nezúčastnili sa ani Beyoncé a Jay-Z. To je predsa u najlepších kamarátov bežné. Vybrali sa radšej na víkend do Hamptons. Beyoncé si to už začala žehliť a včera na Instagram pridala fotku Kim, Karola a Severanky s komentárom: „Želám vám život plný nekonečnej lásky. Boh žehnaj tejto nádhernej rodine.“

Oficiálne fotky zatiaľ ešte nie sú, predpokladám, že sa ešte fotošopuje, tak tu máte zatiaľ všetko, čo sa dalo zohnať.

Nevesta Kim

finančne nenáročná kvetinová dekorácia

obrad

ohňostroj

Menu

Rob na odchode

Túto fotku pridala Beyoncé na Instagram







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk