Casper Smart má rád veľké rite

pridal kara 4.6.2014 o 17:30


Na tom asi nie je nič prekvapivé, keďže už nejaký čas dáva dole Jennifer Lopez. Ale niečo tu prekvapivé predsa len je. Pre Caspera je riť ako riť, mužská či ženská, Jenniferina či cudzia, na tom predsa nezáleží.

Casper si asi môže začať baliť kufre. Teda ak mu ich už nepobalila Jennifer. V priebehu jedného týždňa na neho totiž praskli až dve aféry. Obidve s transsexuálnymi modelkami. Či modelmi? Neviem, v tejto terminológii sa nevyznám, skrátka kedysi muži, teraz už ženy. A to je troška prúser, keď dva roky randíde s hviezdou takých rozmerov, akou je Jennifer Lopez. A teraz nemyslím rozmery jej zadku, ale jej popularitu. Zadku sa Casperovi asi pri Jennifer málilo, a tak si na Instagrame vyhliadol transsexuálne modelky Sofie Vissu a Xristinu Marie. Tieto dve preplastikované stvorenia sa mi niečím ponášajú na Kim Ká, a len rozmermi pozadia to asi nebude. Možno majú rovnakého chirurga.

Ale vráťme sa k pointe. Casper je obvinený, že poza Jenniferin chrbát flirtuje na Instagrame a vymieňa si nahé fotky (a ktovie čo všetko ešte). Sofie Vissa sa dokonca nehanbí hovoriť ani o podrobnostiach, a tak vieme, že Caspera zaujala práve jej fotka, kde má modrý vrchný diel plaviek. Pri fotke samozrejme nechýbali hashtagy ako #shemale, #transsexual a podobne, takže vedel, do čoho ide. Fotku jej vraj nelajkol preto, že veľa ľudí sleduje jeho aktivitu. A práve vtedy, keď viete, že veľa ľudí sleduje vašu aktivitu, je výborný nápad vymieňať si nahé fotky s transsexuálmi.

Láske medzi Jennifer a Casperom je po tomto vraj koniec a čoskoro to oznámia aj verejne, ako prezradil zdroj pre Radaronline.

Sofie Vissa

Xristina Marie

Aha aká drobunká je popri nich Jennifer







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk