Lindsay Lohan nepotrebuje kariéru

pridal Lilinka 9.6.2014 o 17:19


Lindsay vie, ako sa má správať abstinujúci alkoholik. Na liečení jej síce vraveli, že sa pohárika nesmie dotknúť po zvyšok života, ale ona si povedala, že pri čom ju neprichytia, to sa nepočíta a prepočítala sa.

Doma si nenápadne vyrábala rumové pralinky. Odhrýzala hlavy Mikulášom z kolekcií a dolievala do nich rum. Veď čokoláda bez alkoholu, to je strašný grc. Takto jej to viac chutí a aj keď na tie kolekcie zabudla, tak si dá lacnejšiu verziu, čistý rum bez čokolády. Aspoň nepriberie. Po výdatných raňajkách si mejkapom zacápe celú tvár aby nebolo vidno opilecký rumenec a šup ho vymetať bary. Veď si dá len trošku, len jeden pohárik, tak to nevadí. Potom si dá ešte do druhej nohy za otecka, za mamičku, za babku, aj za všetky mŕtve hviezdy Hollywoodu, ktoré predčasne opustili svet, lebo si vraveli, že oni to zvládajú. To isté si vraveli aj ich blízki, ktorí sa o nich tak intenzívne starali, až ich potom ponachádzali v bytoch zdrogované na smrť.

Opilokšin (Lindsay sa nariť skloňuje) život je veľmi podobný ako život každého alkoholika. Horská dráha – raz si hore raz si dole. Po liečení príšla do šou k Ellen DeGeneres a rozprávala o svojej reality show pod patronátom Oprah Winfrey, ktorú falošnými slzami presvedčila, že už nebude piť. Pár týždňov dní jej to vydržalo, ale potom v delíriu prišla na úžasný nápad. Piť môže, ale mimo Ameriky, kde ju tá bitch Oprah neuvidí. Úplne pri tom v svojej prepitej gebuli zabudla na fakt, že bola je celebrita a môžu ju odfotiť. Oprah sa to dozvedela, takže Opilokšina reality šou plná falošných emócií skončila hneď prvou sériou. Z Lindsay začala raziť aróma vodky a smútku a to bolo treba zapiť. Aj tak v Amerike už bola v každom klube, tak sa presunula inde – do Londýna. Angličania robia prežieračskú turistiku vo svete a ona robí ožieračskú v Anglicku. Počas vymetania barov stíhala ešte aj pózovať paparazzom. Veď keď už nemá kariéru, lebo sa jej to nezmestilo do rozvrhu tak im aspoň zamáva. Potom ešte zapózuje v aute, ale pšt! Len to neprezraďte ujom v bielych plášťoch, lebo sa jej nechce zase na sedeniach predstierať, že alkohol je jed a ona ho k životu vôbec ale vôbec nepotrebuje.

Lindsay byť veľmi smädná, Lindsay musieť klopiť vodka.

Len choď rovno, ty to zvládneš.

To je tými opätkami, naozaj.

A zase sú tu…

…nahodím sexy pózu akože som úplne v pohode

Rýchlo do auta

Fuj, tu je nejak teplo…

…udrž to v sebe , Lindsay, len to udrž.

Sľubuješ, že už nebudeš piť?!

Sľubujem, čestné pionierske.

Dúfam, že si nevšimla tie prekrížené prsty za chrbtom.

Lindsay: Ty bosorka, nikdy neprídeš na môj diabolský plán. Oprah: Ak mi tá alkáčka zmarí plány na nové prachy z jej reality šou tak ju zaškrtím.

Cca o 2 mesiace neskôr… Ahoj Oprah..Čččo? Nie ja nepijem…aké fotky? Nie, neruš moju reality šou, nieee, Oprah, halooo, Opraaaaaaaah! Bosorka! Ako na to mohla prísť?!

Aha paparazzi! Ahoooj…cmuk.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk