Sexoška: Rose Leslie

pridal Minnie 29.6.2014 o 9:15


Dlho sme tu nemali sexy červenovlásku, poďme to zmeniť ??

Rose Eleanor Arbuthnot-Leslie je krásna 27ročná Škótka narodená v meste Aberdeen. Jej rodinná história sa tiahne až boh vie kde, takže aj vďaka tomu bývala spolu so svojimi súrodencami dosť dlhú dobu v kaštieli. Neskôr sa kvôli škole presťahovala do Londýna – najprv to bola základka Rayne, neskôr Millfield, až to zakončila štúdiom drámy na London Academy of Music and Dramatic Art.

Čo sa týka filmov, seriálov a tak podobne, mnoho ľudí o nej ešte pred pár rokmi zrejme veľa nepočulo. Začínala občasnými úlohami v seriáloch (Banged Up Abroad, Case Histories, Vera, ako aj väčšia úloha v Downton Abbey) a neskôr sa pritrafil aj nejaký ten film – New Town (jej prvý; dostala zaňho aj ocenenie) alebo Now is Good. Avšak jej naozajstná sláva sa začala až seriálom Game of Thrones, kde hrá postavu Ygritte spolu s Kitom Haringtonom. Ako to už tak býva, človek začne hrať v niečom novom, chytí sa to a ponuky sa sypú. Z nových tohtoročných kúskov si ju teda všímajte v seriáloch Blandings, Utopia, The Great Fire alebo aj filme Honeymoon.

Aj keď je teraz dosť známa, možno je ešte stále niečo, čo veľa ľudí nevie. Keď bola malá, chcela byť morskou vílou (pri tých vlasoch sa ani nečudujem ?? ), nerada behá, lebo „že vraj vyzerá divne“, rada tancuje a má veľmi rada veľrybie sušené mäsko.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk