Čo týždeň dal

pridal kara 30.6.2014 o 19:27


Jablko nepadá ďaleko od stromu. To platí aj pre syna Roberta Downeyho Jr., čo má svoje dobré aj zlé stránky. To, že sa potatil čo sa týka výzoru nás určite teší, no drogy by si mohol odpustiť. Včera 20ročného India zatkli za prechovávanie kokaínu.

Zatkli ho v Hollywoode po tom, čo bolo jeho auto zastavené políciou. Dnes o 12:30 ho prepustili na kauciu 10, 000 dolárov. Robert už zverejnil vyhlásenie: „Bohužiaľ, je tu istá genetická predispozícia k závislosti a Indio ju s najväčšou pravdepodobnosťou zdedil. No tiež je tu aj veľa podpory a porozumenia zo strany rodiny a všetci sme odhodlaní postaviť sa za neho a pomôcť mu stať sa mužom, ktorým je schopný byť. Sme vďační oddeleniu šerifa za ich zakročenie a veríme, že Indio bude ďalším úspešným príbehom zotavenia a nie odstrašujúcim príkladom.“

Ale prejdime k niečomu pozítivnejšiemu. Napríklad k takému nahému Channingovi. Čo treba robiť keď ho chcete vidieť nahého? Ísť pracovať do kúpeľov. Minulý týždeň bola jeho manželka Jenna v talkšou Chelsea Lately a porozprávala celkom zábavnú príhodu. Video neuvidíte, lebo Chelsea Handler ho nesprístupnila v našej krajine. Že dík.

„Vo Vancouveri sú indické kúpele – a toto vám nepovedia – ale zoberú vás dnu a oblečú vás do sárí, ale potom vám to vyzlečú, takže tam ostanete úplne nahí. A potom sa len pozerám na Chanovo poníženie. To je na tom najvtipnejšie – pretože sedím v saune idem prvá a len si pomyslím: Preboha, on ani len netuší! Masérka ho tam vidí sedieť úplne nahého a potom ho zoberú dnu a on je úplne nahý. Ona, samozrejme, vie, o koho ide… Pozrel sa na mňa pohľadom: Zabijem ťa. Bolo to naozaj ponižujúce pre nás oboch.“

Čo by to bol za týždenný prehľad, keby tu nemáme Kardashianovcov. Rob Kardashian po úteku z Kiminej svadby vraj s nikým z rodiny nehovoril. Osobne si myslím, že mu to môže len a len prospieť. Blízky zdroj prezradil, že nevidí žiaden dôvod, prečo by s nimi mal hovoriť, pretože nevychádzali už veľmi dlhú dobu.

Jennifer Lopez má podľa Bena Afflecka dobrú riť. Minulý týždeň Vanity Fair zverejnilo úryvok z memoárov Mollyho Blooma – hostiteľa pokru pre VIP hráčov. Na jednej z týchto hier sa ocitol aj ex-ex-manžel Pamely Anderson – Rick Solomon, ktorého možno poznáte aj z porna s Paris Hilton. Ten si teda na spôsoby veľmi nepotrpí a hneď ako zbadal Bena, neváhal opýtať sa ho: „Hej, mala Jennifer pekný zadok alebo na ňom mala celulitídu?“ Po tejto otázke stíchol celý stôl a Ben odpovedal: „Bol pekný.“

Tori Spelling a Dean McDermott sa nakoniec asi nerozvedú. Ani sa tej Tori nečudujem, s jej výzorom si asi veľmi nenavyberá. Minulý týždeň sa objavila v Good Morning America a povedala: „Stále sa to zlepšuje. Na živote treba stále pracovať a na našom vzťahu tiež, ale ide to správnym smerom.“

Courteney Cox má narozdiel od Tori harmonický vzťah, ktorý po pár mesiacoch randenia skončil zásnubami. Síce sa šuškalo o svadbe na jej 50te narodeniny, nebolo to celkom tak, ale Johnny McDaid na jej narodeniny pokľakol. O povolenie predtým požiadal aj jej mamu. Zásnuby oznámili koncom týždňa na twitteri, keď obaja pridali naraz túto spoločnú fotku s popisom: Som s ňou zasnúbený! Som s ním zasnúbená!

snubák

A nakoniec si dajme nejaké tehotenské bruchá, s ktorými sa v poslednej dobe vrece roztrhlo. Takto si užíva napríklad Alyssa Milano dobré jedlo a netrápi ju, či priberie 10 alebo 20 kíl, čo je na celebritu celkom sympatické. Pokiaľ nevyzerá ako kedysi tehotná Kim alebo Jessica Simpson, tak nech si len dopraje.

Tehotná je aj Vanessa Carlton. Že si ju nepamätáte? To je tá, čo mala pred sto rokmi tú otrasnú odrhovačku A Thousand Miles. V novembri potratila, takže ďalšie tehotenstvo ju určite veľmi potešilo.

Howard Wolowitz, alebo ak chcete Simon Helberg, má s manželkou druhé dieťa. Utajiť sa im to podarilo celkom šikovne, keďže syn Wilder Towne Helberg sa narodil už v apríli.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk