Jeremy Meeks ukradne vaše srdce

pridal Lilinka 2.7.2014 o 13:55


A tiež peňaženku, šperky a auto. Jeremy je totiž zločinec. Ale nie hocijaký. Sexy a modrooký.

Zabudnite na to, ako vám v škole vraveli: „Si myslíš, že dostaneš jednotku len pre tvoje modré/hnedé/zelené oči? To si na omyle!“ Alebo: „S takýmto správaním to nikam nedotiahneš! Dvojka zo správania??!!! Otéééc, dones remeň, ja to z neho vytlčiem!“

To, čo nám vtĺkali celú deväťročnicu a aj dlhšie do hlavy, už neplatí. Jeremy sa stal celebritou vo chvíli, keď Stocktonská polícia zverejnila jeho jebavú fotku na facebooku. V tom momente sa všetky nadržané paničky ležiace vedľa svojich prežratých manželov na gauči, čakajúce na bed gája, ktorý ich vytrhne zo stereotypu, zbláznili. Začali odušu zdieľať, lajkovať a komentovať jeho fotku. Vďaka nadržaným komentárom Vlhkých paničiek z Obžerstvova vznikla na fb myšlienka, že by mohol robiť modela, zarábať parádny keš a nemusel by už byť v pouličnom gangu. Dva dni po jeho zatknutí za terorizovanie na ulici a marenia výkonu spravodlivosti jeho kaucia stúpla na 1mega dolárov.

Ponuka snov na seba nenechala dlho čakať. Agentúra Blaze models mu ponúkla zmluvu na modeling za 30 tácov. Not bed. Problém je však melónová kaucia. Jeho manka – Katherine Angier sa chopila príležitosti a založila mu účet na stránke GoFoundMe, na ktorej sa retardovaní amíci majú vyzbierať na jeho prepustenie. Prispieť môžete aj vy. Už mu chýba iba 75, 000. Keď ste začali slintať na klávesnicu popri vyťukávaní, musím vás sklamať. Jeremy má ženu aj dieťa.

Hor sa teda na hromadný nákup siloniek a terorizovanie občanov. Ale rýchlo! Lebo vás môže nejaká zlodejská šľapka alebo násilník predbehnúť a navždy vám ponuku snov vyfúkne.

Som nevinný.

S mankou

So ženou a synom

S kamošom alebo bratom alebo členom gangu. Who cares?

Dôkaz, že niekomu basa prospieva. Však, pani Monsterová? Predtým si odsedel 9 rokov za krádež.

Aj Jason Biggs a Laura Prepnutá Prepon si s ním zapózovali.

Tvorba Vlhkých paničiek z Obžerstvova

Aj takýto pyšný svetrík s ním dostať…

a tiež prudko sexy kryt na ajfón.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk