Sexoška: Jennifer Lawrence

pridal Minnie 4.7.2014 o 12:24


Tentokrát sa pozrieme na tváričku z Hunger Games.

Jennifer Shrader Lawrence je mladučká 23ročná babenka z Kentucky, USA. Z jej skoršieho života a rodiny nič zvláštne – mama, otec, dvaja bratia, kľudný život. Jej stredná Kammerer Middle School ju nebavila, ale učila sa slušne. Neskôr omieľala rodičom dookola aká herečka z nej bude, až ju zobrali do New Yorku na skusy, odkiaľ sa dostala až do megaznámeho Hollywoodu. Robota sa avšak hneď nesypala, takže si privyrábala napríklad ako pomocná sestrička v detskom kempe.

Jej prvý kúsok bol seriál The Bill Engvall Show. Aj keď ho zrušili po troch sériách, celkom sa jej v ňom darilo, keďže dostala pár nominácii na rôzne ceny. Zaujímavosťou je, že neskôr sa hlásila na rolu Belly do Twilightu, ale našťastie ju dostala Kristen (či Kirsten, či jak sa to tá večne usmievavá, emócie prejavujúca baba volá). Ďalšie príležitosti dostala vo filmoch The Poker House (za ktorý dostala aj cenu) alebo The Burning Plain.

Začali si ju všímať ľudia, keďže sa na ňu sypala chvála z každej strany. Dostala ponuku na film Winter’s Bone, ktorý je považovaný za zlomový v jej kariére (opäť dostala cenu). Taktiež sa objavila ako modrá, zlá, tvary meniaca žena v X-Men: First Class. Dovtedy mala aj celkom šťastie na známych spoluhercov/herečky po jej boku, keďže si zahrala napríklad s menami ako Jodie Foster, Mel Gibson, James McAvoy, Selma Blair, Charlize Theron alebo Kim Basinger.

No a prišiel film, vďaka ktorému ju poznajú takmer všetci – The Hunger Games. Stvárnila v ňom postavu Katniss Everdeen z distriktu 12 (nebudeme ničiť dej a kaziť prekvapenia, takže len toľko k tomu). Bol to fakt zaberák, musela sa naučiť lezenie po skalách/lanách/stromoch/všetkom, lukostreľbu, bojové umenie a kopu ďalšieho. Až mi je divné opisovať dookola, koľko chvály dostávala, no ale aj tu jej bolo fakt požehnane. To isté platilo aj pre pokračovanie The Hunger Games: Catching Fire a 100% bude platiť aj pre všetky hladné filmy.

Toľko toho baba teraz má, že až ťažko rozpisovať všetko. Kopu filmov, ponúk, seriálov, rozhovorov, fotení, modelingu a čo ja viem čoho ešte. Je to celkom vtipná baba, neuznáva diéty, ale cvičenie, strašne rada papá, je ľaváčka a taktiež je hrozne súťaživá.

Bože, aký román to tu vznikol. No dosť, stačí, lebo ma až ruky bolia od ťukania, poďme konečne na poriadnu vizualizejšn.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk