Redhead špeciál – 1. časť

pridal Minnie 8.7.2014 o 18:09


Dlho sme tu nemali nejaký špeci výber, tak to poďme zmeniť.

Tentokrát sme si pre vás pripravili vlasový špeciál na leto. Postupne si snáď prejdeme väčšinu farieb (pozrieme sa aj na tie menej bežné), no a čo by to bol za špeciál, kebyže vám neukážeme nejaké názorné príklady. A možno niekto nájde inšpiráciu a poriadne sa na leto vyfarbí, nech je vidieť zďaleka ?? (predsa len máme leto a kopu voľného času, prečo nevyskúšať niečo nové).

Emma Stone je krásna sexy herečka a modelka, ktorú určite netreba dvakrát predstavovať. Okrem toho, že je jednou z tvárí značky Revlon, mohli ste ju zazrieť vo filmoch ako Zombieland, The Amazing Spider-Man 1/2, Gangster Squad, The Help alebo Crazy, Stupid, Love. Taktiež sa objavila v seriáloch In Search of the Partridge Family, Drive alebo iCarly. Stihla pozbierať niekoľko cien (Teen Choice Award, People’s Choice Award alebo MTV Award), vie programovať webstránky a má strach z pavúkov, ihiel a bojí sa, keď ju niekto dvíha na ruky.

Jayma Mays patrí hlavne medzi seriálové tváre. Jedna z hlavných postáv v Glee, mihla sa aj v How I Met Your Mother, Heroes, House, Joey, The League, The Millers a taktiež hrala aj vo filmoch Smiley Face, Red Eye alebo Paul Blart: Mall Cop 1/2. A má taký tenký, zlatý hlások.

Georgie Henley je mladá baba (19), ktorá toho veľa zatiaľ neurobila, akurát často chodila do šatníka v The Chronicles of Narnia, konkrétne už stihla tri – The Lion, the Witch and the Wardrobe (jej prvý film vôbec), Prince Caspian a The Voyage of the Dawn Treader. Okrem toho dokončila strednú, teraz je na výške a je členkou charity pomáhajúcej deťom.

Kate Mara sa objavuje v celkom známych kúskoch a pritom sa o nej až tak často nehovorí. Možno ste ju zaregistrovali vo filmoch Brokeback Mountain, Zoom, We Are Marshall, Transsiberian, Iron Man 2, Deadfall alebo seriáloch Law & Order, Ed, CSI, Tron: Uprising a House Of Cards. Hrať začala už v 18ke (teraz má 31), objavila sa v rôznych reklamách a má strašne veľkú rodinu – otec pochádza z 11 detí, takže má 22 tiet/ujov a 40 bratrancov/sesterníc.

Na záver tu máme Debru Messing. Krásna americká herečka, najznámejšia zrejme zo seriálu Will & Grace (kde hrala Grace). Taktiež sa dlho objavovala v Ned and Stacey, Smash alebo The Starter Wife. Z filmov ju hľadajte v Jesus, Purple Violets, Lucky You, The Woman alebo Nothing like the Holidays (a animáky Garfield a Open Season). Vyhrala niekoľko cien (SAG Award, TV Guide Award, Emmy Award), bola vyhlásená za Junior Miss of Rhode Island, je alergická na kvety a rada si zahrá karty.

Ktorá sa vám páči najviac? Dajte nám vedieť ??

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

P.S.: My vieme, že nie všetky sú prirodzené redheads, ale o to nejde, aj tak sú krásne ??







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk