Herci z Gilmoriek vtedy a teraz

pridal Lilinka 14.7.2014 o 15:54


Ako sa majú naše obľúbené postavy zo seriálu : Ženy z rodu Gilmorovcov?

Od odvysielania 136. finálnej epizódy v 7. sérii ubehol už nejaký ten čas. Milióny divákov si tento seriál obľúbili, tak vám prinášam prehľad o tom, čo sa stalo s Lorelai, Lukeom, Rory, Deanom a Jassom.

Lorelai – Lauren Graham

Lauren má dnes 47 rokov. Od roku 2010 je vo vzťahu s hereckým kolegom zo seriálu Parenthood – Peterom Krauseom. V marci v šou Ellen DeGeneres vtipkovala o tom, že sa ešte na vydaj necíti.

O knihe a vydaji u Ellen

Vidieť ste ju mohli:

V seriáli Parenthood a vo filmoch : Because I Said So, Evan Almighty, Birds of America, Flash of Genius, The Answer Man, It’s Kind of a Funny Story a nadabovala postavu Fran Lockwood v Cloudy with a Chance of Meatballs. Najnovšie ju uvidíte v komédii A Friggin‘ Christmas Miracle (2014) a v rodinnom dobrodružnom filme Max (2015).

Rory – Alexis Bledel

Alexis je od rozchodu s Milom Ventimigliom šťastne zasnúbená s hereckým kolegom Vincentom Kartheiserom zo seriálu Mad Men. Začali spolu randiť v polovici roku 2012 a zasnúbili sa minulý rok.

Videť ste ju mohli vo filmoch : The Good Guy, Post Grad, The Conspirator a momentálne natáča s Joshom Hartnettom film Parts Per Bilion (2014). Tiež ju uvidíte vo filmoch Jenny´s Wedding a Outliving Emily (2014).V seriáli Us & Them (2014) vychytala hlavnú rolu. Bohužiaľ televízna stanica Fox sa rozhodla seriál neodvysielať.

Parts Per Bilion trailer

Dean – Jared Tristan Padalecki

Jared sa v roku 2010 oženil s kolegyňou zo seriálu Supernatural – Genevieve Cortese. Majú spolu dve deti a bývajú vo Vancouveri.

Vidieť ste ho mohli vo filmoch House of Fears, Christmas Cottage a Friday 13. V seriáloch Supernatural, Room 401, ktorý po ôsmych epizódach zrušili, a tiež nadaboval Sama Winchestera v Supernatural: The Anime Series.

Luke – Scott Patterson

Scott bol ženatý s Verou Davich a súkromie si naozaj krvopotne stráži. Dokonca ani Wikipédia mi takmer nič neprezradila. Chodí vraj s Kristine Saryan. Tak aspoň ten filmový život. Za zmienku stojí rola agenta Petera Strahma v hororovej sérii Saw. Tiež sa objavil v CSI: Miami a v seriáli 902 10.

Jess – Milo Ventimiglia

Milo je v osobnom živote presný opak Jessa. V roku 2008 bol podporiť amerických vojakov v Iraku, Afganistane a Kuvajte. Je lakto vegetarián a v roku 2009 vyhlásený za najsexy vegetariána. Nepije alkohol a nefajčí. Randil s Alexis a tiež s Hayden Panettiere. Od roku 2009 randí so sestrou Jordany Brewster (Fast and Furious), Isabellou Brewster.

Čo sa týka filmov, zahral si v horore Patology, komédii Grown ups 2 a s Robertom DeNirom v akčňáku Killing Season. Uvidieť ho môžete v kriminálnej dráme Wild card (2014).

Zahral si v scifi seriáli Heroes (kde si nabalil Hayden). Momentálne hrá hlavnú postavu v akčno – dobrodružnom seriáli Chosen.

Chosen trailer







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk