Dva krát meraj, raz tetuj!

pridal Lilinka 19.7.2014 o 8:54


Bola raz veľká láska, kérka, škandál, plač, rozvod a laser.

Nič netrvá večne a keďže hollywoodske vzťahy majú kratšiu trvácnosť ako jogurt v akcii, je prinajmenšom detinské dávať si kérky s menom frajera, manžela, milenca. To nie je ako tetovačka z Pedro žuvačiek, ktorá sa vám týždeň bolestivo ošúchava spoločne s depilovaním chlpov ako bonus.

Pozrime sa na celebritky, ktoré verili, že láska je večná, manželstvo trvá až kým nás smrť nerozdelí, a že ružové jednorožce a lochnesská príšera si žijú v symbióze na druhom konci dúhy.

Angelina Jolie a Billy Bob Thornton

Angelina kedysi, keď bola na drogách verila, že ona a Billy Bob budú zdieľať snáď aj spoločnú rakvu. Bohužiaľ, ani krv, ktorú vzájomne nosili v prívesku, rozpadu manželstva nezabránila. Angie je totiž extrémne žiarlivá. Aj Brad je vraj totálne pod papučou.

Eva Longoria a Tony Parker

Evička to pobabrala dvojmo. Na zápästie si dala vytetovať dátum svadby a na zátylok číslo dresu svojej lásky. S krásnou tváričkou si myslela, že ju jej o meter vyšší mužík neopustí. Parker však zaparkoval svojho junáka v inej. Evičke ostali len oči pre plač a dve škaredé jazvy.

Denise Richards a Charlie Sheen

Alkohol a drogy zapôsobili aj na Denise a Charlieho. Vzájomne si dali vytetovať svoje mená. Charlie mal Denise na zápästí a Denise Charlieho na členku. Potom sa však hádali, bili, a vykrikovali na seba špinavosti. Po rozvode kérky nahradili gemblérske winning a víla.

Marc Anthony a Jennifer Lopez

Mark si dal svoju ritnatú lásku Jennifer vytetovať na zápästie. Potom boli hádky kvôli jeho majtetníckosti. Určite aj nejaké tie taniere lietali. Jennifer po rozvode nahradila nová kérka, ktorú neviem identifikovať.

Melanie Griffith a Antonio Banderas

Majetníckosť a žiarlivosť vraj rozbila aj manželstvo Melanie. Bola na Antoniovi prisatá ako kliešť všade kde sa pohol, a tiež sa nevedela zmieriť so starnutím. Takáto kombinácia paranoidnosti a plastík spôsobila, že sa manželstvo rozpadlo. Žiadosť o rozvod síce podala Melanie, ja si však myslím, že to bol len džentlmenský čin od Antonia. Jej kérka je zatiaľ skrytá iba pod vrstvou makeupu.

Škoda, že sme si tie kérky nedali vytetovať na riť.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk