Všetko najlepšie, princ George!

pridal kara 22.7.2014 o 9:31


Princ George dnes oslavuje 1 rok!

Ten čas nejako podozrivo rýchlo letí. Ešte len teraz sme čítali o hospitalizovanej Kate kvôli ranným nevoľnostiam, a krpec už má zrazu jeden rok. Už má za sebou aj svoju prvú oficiálnu cestu, takže povinnosti hneď od útleho veku. Žiadnych veľkolepých osláv sa nedočkáme, keďže Kate a William sú asi celkom normálni a tak sa rozhodli synove prvé narodeniny osláviť len v kruhu rodiny. Malo by to byť posedenie pri čaji, ktoré sa možno podľa počasia presunie na záhradu. Na oslave bude okrem Georgeových rodičov aj prababka Betka, ujo Harry a celá rodina Middletonovcov.

Ak si myslíte, že malého princa rodičia rozmaznávajú, mýlite sa. Blízky zdroj prezradil, že: „George dostane od mamy a otca oblečenie a drevené hračky. Kate a William to nechcú preháňať, už za tie mesiace podostával toľko darčekov, že ich už pomaly ani nie je kde skladovať.“ 

Za ten rok pretieklo veľa vody,  George vyrástol a už aj behá po vlastných, tak sa poďme pozrieť, ako rástol.

 23. júl 2013

20. august 2013

23. október 2013

marec 2014

9. apríl 2014, Nový Zéland

20. apríl 204, Taronga Zoo v Syndey

15. jún 2014

Pri príležitosti jeho prvých narodenín sa rodinka nechala nafotiť fotografom, a tieto fotky boli zverejnené na Facebooku oficiálnou stránkou monarchie.



Zaradené pod: Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk