UPDATE: Koľko producentov treba dať dole, aby ste dostali nahrávaciu zmluvu?

pridal Lilinka 25.7.2014 o 13:03


Posteľová aktivistka Lana Del Rey vám odpovie.

Autorka šťastných a veselých textov, ktoré vám zaručene zdvihnú náladu, učinila už niekoľko, slušne povedané, dych berúcich priznaní. Má totiž strašne ťažký život.

Dajme si to pekne od začiatku:

Lana musela v detstve pomáhať rodičom vidlami prehadzovať peniaze. Chúďa. Akoby to nebolo dosť ťažké, nepripadala si ani pekná, tak musela podstúpiť zopár operácií aby ju v hudobnom priemysle prijali. To však nestačilo.

V ďalšom článku som vám písala o tom, aký vzťah má Lana k životu a ako si ho váži. Keď už je do hudobného priemyslu prijatá, má milióny na účte. Aj tie od rodičov, aj tie za spev. Pol roka pracuje a ďalšieho pol roka si musí váľať šunky v najvychytenejších destináciách. Kto by pri takom živote nemyslel na samovraždu?

A ako pracovala na svojej ceste na výslnie? Lana sa vyjadrila, akým (ne)príjemným spôsobom to bolo. Museli ju strašne bolieť ruky z toľkého rozopínania zipsov a otvárania úst, samozrejme, že kvôli spevu.

Pre časopis Complex povedala:

“Mala som vážny sedemročný vzťah s niekým, kto bol šéfom vo vydavateľstve. Spala som s mnohými mužmi z brandže, ale žiadny z nich mi nepomohol dostať nahrávaciu zmluvu, čo ma celkom štvalo.“

Šarmantné. Rodičia musia byť pyšní. My ďakujme bohu, že nemáme taký ťažký život ako Lana. Veď jej hrdlo sa muselo pri získavaní nahrávacej zmluvy poriadne natrápiť.

 

Veselé pesničky od depresívnej k*rvičky

 

 

 

 

UPDATE:

Milí pikoškári, chcem sa vám ospravedlniť za nepravdivé informácie uverejnené v tomto článku. Pripravovala som článok z viacerých zdrojov, no nevyhľadala som si celý rozhovor na stránke magazínu Complex, čo bola chyba. V týchto článkoch, ktoré som použila ako zdroj, však boli zákerne vyňaté vety z dvoch rôznych odpovedí a tieto vety mali pôvodne úplne opačný význam, ako výsledné zmanipulované tvrdenie. Nenaletela som len ja, ale aj iné médiá, a ja dúfam, že mi prepáčite. Keďže nechceme šíriť kačice, článok sme stiahli hneď, ako sme na to prišli a pripravovali sme pre vás vysvetlenie. Aj my sme len ľudia a robíme chyby.

Lilinka + Team Pikošky

 



Zaradené pod: Celebrity, Lana Del Rey, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk