Čo týždeň dal

pridal kara 27.7.2014 o 21:18


Ak patríte k fanúšikom trilógie 50 Shades of Grey a tešíte sa na film, tu máte malú ochutnávku. Oficiálny trailer je už na svete.

A od jedného filmu k druhému… Už minulý týždeň som vám oznámila, že Angelinu a Brada uvidíme v ďalšom spoločnom filme. Ten sa bude natáčať na ostrove Gozo. S tým ale mali problém majitelia reštaurácie, pri ktorej sa chystá natáčanie, a tak Angie a Brad vymysleli diplomatické riešenie – celú reštiku na tri mesiace prenajali. Majiteľka sa nepriamo posťažovala, že nedostala dosť, a že keby nechala otvorené zarobila by viac (čomu veľmi neverím).

A od druhého filmu k reality šou – Kendall Jenner sa vraj chystá opustiť Keeping Up with the Kardashians. Poradil jej to nejaký priateľ z brandže s tým, že reality šou môže uškodiť jej modelingovej kariére.

A od reality šou k pornu – Paris Hilton zrejme stále žerie zverejnenie jej najúspešnejšieho diela – 1 Night in Paris. V rozhovore pre Telegraph prezradila: „Bolo to zničujúce, pretože to bol niekto, s kým som bola roky. Nemyslím, že ešte niekedy budem plne dôverovať nejakému mužovi. Bola to tá najbolestivejšia a najhoršia vec, ktorú môže človek urobiť mladému dievčaťu. Bola som veľmi mladá, nebola to moja chyba. Teraz, keď hľadám muža, vždy hľadám niekoho ako je môj otec: lojálny človek s dobrým srdcom, pretože to je všetko, na čom v živote záleží.“

A od porna k láske – máme nový hviezdny párik. Ian Somerhalder a Nikki Reed si vyšli v minulú nedeľu na nákupy na trh a hneď na nich prasklo, že randia. Potvrdil to zase raz nejaký tajomný zdroj, ktorý prezradil, že sa ešte stále spoznávajú a veľmi radi spolu trávia čas.

A ďalší  hviezdny párik – Sofia Vergara a Joe Manganiello – tento týždeň tiež vyrazil do ulíc. A už sa nehanbia držať za ruky a pobozkať. A vyzerajú spolu fakt dobre.

A keď už sme pri tej láske… Na minulotýždňovú svadbu Adama Levina a Behati Prinsloo praskla ešte jedna zaujímavá info. Oddával ich Jonah Hill. „Adam vedel, že je to v dobrých rukách. S Behati chceli zorganizovať tú najzábavnejšiu svadbu, na ktorej kedy kto bol, a to sa im aj podarilo.“ prezradil zdroj pre UsWeekly.

Ako sme vás už informovali na našom Facebooku, za sebou to majú už aj Joseph Morgan a Persia White. Vzali sa tajne 5. júla na Jamajke.

A od svadby k ďalším bábätkám – Zoe Saldana čaká dieťa s manželom Marcom Peregom. Dokonca vraj čaká dvojičky. Zoe sa celkom vytočila, že médiá to na ňu nabonzovali, a zlosť si vyliala na twitteri. Ale no tak, Zoe, myslíš, že keď chodíš po svete s tehotenským bruchom, nikto si to nevšimne?

 

Alyssa Milano sa o svoju radosť z tehotenstva narozdiel od Zoe rada podelí. Pre magazín Fit Pregnancy prezradila, prečo sa odmieta pozerať na váhu. „Ženské telo nie je stvorené na to, aby vyzeralo dobre v bikinách. Je stvorené na to, aby priviedlo na svet dieťa a bolo tu pre neho. A to pre moje telo znamenalo veľa pribrať počas prvého tehotenstva. Nejedla som fast food ani iné nezdravé jedlo, takže som vedela, že je to zdravé pribratie. Uvedomila som si: toto je niečo, čo musí moje telo spraviť, aby priviedlo na svet zdravé dieťa. Nebývame hladné počas tehotenstva bezdôvodne. Tvoríme kosti, orgány. Odmietam sa pozerať na váhu.“

 

A nakoniec nejaké videá – Morgan Freeman a Jimmy Fallon sa hrajú s héliom:

Pharrell má nový klip a Miley Cyrus v ňom zase vyzerá ako sfetované strašidlo:

Katka Perry má nový singel:



Zaradené pod: Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk