Orlando Bloom je náš hrdina!

pridal kara 31.7.2014 o 17:28


Pokúsil sa totiž vraziť Justinovi Bieberovi! Juchúúú,  celebrity sa zase mlátia, to sme tu už dlho nemali!

30.júla v skorých ranných hodinách bolo na Ibize celkom rušno a samá celebrita. Okrem Orlanda sa tam nachádzali aj Leonardo DiCaprio, Lindsay Lohan, Paris Hilton a P.Diddy, vraj všetci kamarátsky pri jednom stole. A potom prišiel Justin. Chcel ísť pozdraviť Leonarda, ktorý sedel vedľa Orlanda. No keď podával ruku jemu, ten mu ju späť nepodal a odvrátil pohľad. Potom mal Justin nejaký debilný komentár na Mirandu Kerr, niečo typu: Bola dobrá! A vtedy to Orlando nevydržal a zahnal sa po ňom.

Nanešťastie, minul. Nie preto, že by sa netrafil, ale preto, že mu v tom zabránil Justinov sbskár – uvidíte to na videu, ktoré natočila bývalá žurnalistka Anastasia Skolkova. O bitke povedala: „Keď sa Orlando zahnal po Justinovi, všetci začali tlieskať. Lindsay sa smiala. Bolo to úžasné. Neskôr som nevedela, či mu všetci gratulovali, alebo sa ho snažili upokojiť.“

Keď už bol Justin v bezpečí, lebo ho chránil jeho sbskár, neodpustil si podľa ďalšieho svedka ešte ďalší komentár: Pozdrav odo mňa Mirandu! To bolo možno to, čo vyprovokovalo aj druhý pokus o bitku, ktorý podľa Anastasie bol tiež. Ten je zrejme zachytený na druhom videu, na ktorom je údajne počuť Justina kričať: What´s up, bitch?! Ja to tam počujem tiež, ale to možno len preto, že mám bujnú fantáziu a táto kauza ma fakt baví.

Sbskári reštiky sa k tomu postavili rozumne: Bieber to vyprovokoval, Bieber odíde, takže mu dali ruky za chrbát a vyviedli ho z reštiky. Vtedy opäť začali všetci tlieskať. Celej tejto srande mohol byť koniec, ale nie je. Justin totiž asi rád dostáva na držku, a tak po odchode z reštiky pridal na Instagram Mirandinu fotku, ktorú neskôr vymazal.

Ale čo by to bolo za Biebera, keby sa nechoval jak úplný kretén, a tak ešte pokračoval. Na Instagram pridal fotku plačúceho Orlanda Blooma, ktorá je z jeho premiéry Rómea a Júlie. Tá tam stále je, môžete sa sami presvedčiť.

A že prečo Justin Orlanda tak vyprovokoval jednou debilnou poznámkou o Mirande? Ževraj kvôli rečiam, ktoré sa šírili po VS prehliadke 2012, že Miranda a Justin k sebe mali blízko. Ale no tak. Už vidím Mirandu, jak tam chrápe s o 10 rokov mladším Bieberom. A nechce sa mi veriť, že by takejto konine Orlando veril, aj keď niektoré médiá to tak tvrdia. Reči začal šíriť Justin, ktorý sa s tým, že Mirandu prekotil, mal chváliť pred kamarátmi. Aj keď to Miranda poprela, Orlando sa na ňu podľa New York Post už nikdy nepozeral rovnako. Takže toto mohol byť jeden z klincov do rakvy manželstvu Orlanda a Mirandy, a preto na neho asi má ťažké srdce. Ak na neho máte ťažké srdce aj vy a chcete si udrieť, kliknite sem. Áno, viem, v hre bijete Miley, ale čo tam po tom. Aj tak sa podobajú ako vajce vajcu.

A Justin si neodpustil debilné komentáre na Mirandu možno aj kvôli fotkám z apríla, na ktorých paparazzovia načapali Orlanda a Selenu sedieť spolu na chodníku po show Chelsea Handler. Vtedy tiež médiá špekulovali, či spolu randia alebo nie a to možno Justin nevie prekúsnuť.

A keďže na tých internetoch ľudia vymyslia kadejaké koniny, dajme si nakoniec zopár memečiek. Som trocha sklamaná, pri Solange to bolo lepšie. Ale dajme tomu čas. Začnime tým najlepším:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk