Ako sa majú tehule?

pridal kara 1.8.2014 o 20:23


Dajme si nejaký update, ako sa majú tehotné celebrity, aby sme tomu zase nemuseli venovať celý Čo týždeň dal.

Christina Aguilera už čoskoro pôjde rodiť, a tak bolo treba zorganizovať poriadnu baby shower. Tá sa konala síce už 12. júla, ale fotky z nej máme až teraz. Párty bola v LA a zdroj prezradil pre UsWeekly, že to bolo veľmi romanticky ladené a všade boli sviečky. Romanticky vyzerajú aj fotky. A romantické možno boli aj darčeky. Jediné, čo nebolo romantické, bola torta s rodiacou Xtinou a nápismi Push!

Tlač, Christina, tlač!

A keďže Christina vyzerá počas jej druhého tehotenstva rovnako dobre ako počas toho prvého, rozhodla sa znova vyzliecť. Vyzliekla sa pre V magazine.

Nevyzlieka sa len Christina, ale aj Zoe Saldana. Tá síce v tom čase ešte nemala brucho, ale tehotná už zrejme bola. Pre Woman´s Health síce v tom čase neprezradila, že je tehotná, ale prezradila, že je pripravená na to, ako sa jej telo bude meniť.

Už ju asi aj prešiel jej hnev na médiá, za to že prezradili jej tehotenstvo, a hrdo sa prechádza po svete v obtiahnutých šatách a tehotenstvo jej naozaj pristane.

Menej dobre už vyzerá Scarlett Johansson, ktorá sa rozhodla pre nový zostrih a farbu, a ani jedno jej práve nepristane. Nepristane jej ani ten čudný chlap, s ktorým to dieťa čaká. Čo už, hlavne, že sa majú radi.

Keďže sa so svojím snúbencom zdržuje vo Francúzsku, kde chystajú bývanie na príchod bábätka, vynechala aj Comic Con. Kolegovcom ale poslala pozdrav aspoň prostredníctvom videa.

Zväčšuje sa aj Mila Kunis a je fakt zlatá. V sobotu si vyšli s Ashtonom najesť sa do reštiky v Hollywoode.

Rastúce brucho ukázala aj Kristen Bell. Prvý krát od oznámenia tehotenstva sa ukázala na verejnosti vyzerajúc tehotno. No celkom kľudne to mohlo byť aj výberom šiat, takže vlastne nevieme, ako veľmi narástla pod nimi. 30. júla sa objavila na Lexus Short Films Series a vyzerala takto.

Kelly Rowland sa prekecla, že čaká chlapčeka. Počas rozhovoru pre FOX411 povedala: „Veľmi sa tešíme. Zatiaľ všetko prebieha v poriadku. Mám ale pocit, že to bábätko je už teraz rozmaznané, moja rodina mu dala vecičky na kúpanie, jeho hračky. Je to cool.“ No keď si uvedomila, že použila veľmi špecifické zámeno, dodala: „Je to, je to…ách, kašľať na to, je to chlapec!“

Alicia Keys včera oznámila druhé tehotenstvo. Na štvrté výročie svadby pridala na svoj Instagram túto fotku (zrejme z prvého tehotenstva) a napísala: „Krásne výročie želám láske môjho života! A aby to bolo ešte sladšie, boli sme požehnaní ďalším anjelikom na ceste. Robíš ma šťastnejšou, než som bola kedykoľvek predtým! Na mnoho mnoho ďalších rokov, najlepších našich životov.“

Pamätáte si ešte Victoriu z HIMYM? Tehotná je aj ona, ale s Tedom to nie je. Ashley Williams čaká prvé dieťa s jej manželom Nealom Dodsonom, a tehotenstvo oznámila tento týždeň na twitteri.

Povráva sa, že druhé dieťa čaká aj Shakira. Nejaký jej kamarát a spevák Carlos Vives to potvrdil pre britský Mirror. „Áno, je tehotná a veľmi šťastná.“







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk