Kardashianky vs. Adrienne Bailon

pridal L 1.8.2014 o 11:11


Tak a máme tu ďalšiu twitterovú vojnu celebritiek.

Kim Kardashian a jej riť poznáte dobre, taktiež jej sestru Khloé, Adrienne Bailon si možno pamätáte z filmu The Cheetah Girls, alebo ako bývalú frajerku Roba Kardashiana. Dievčatá si skočili do vlasov kvôli Adrienninmu vyňadreniu pre magazín Latina: „Mať nálepku Kardashian veľmi ublížilo mne a aj mojej kariére. Uvedomila som si to príliš neskoro- nezmenila by som to, s kým som chodila, ale moje rozhodnutie zúčastniť sa ich show by bolo iné.“  Sama neviem ako mohlo účinkovanie v 13 epizódach ich show ovplyvniť Adrienninu hereckú kariéru, keď okrem The Cheetah Girls a pokračovaniach nehrala v ničom známom, či aspoň známejšom…
Taktiež porozprávala o tom ako ju Rob podvádzal: “ Je známa vec, že Rob ma podvádzal. Prečo by mali byť ženy vždy tie, čo majú odpúšťať? Ak vy podvádzate chlapa povie vám- si odporná, nechcem s tebou nič mať. No u žien sa očakáva, že povedia- zbabral to, spravil chybu. On veci strategicky plánoval tak, aby ma mohol podvádzať, a to bolo voči mne nefér“ Adrienne s Robom randila 3 roky.

Samozrejme, reakcia sestier Kardashianových na seba nenechala dlho čakať. Khloé povedala: „Myslela som, že sme boli v pohode. Nekop do môjho brata, keď je dole!“ Na Twitteri sa k tomu taktiež pekne vyjadrila Kim:

Je to zábavne, že tvrdí, že vzťah s Kardashianom ublížil jej kariére, ale jediný dôvod, prečo sa o nej píše je práve ten, že hovorí o Kardashianovcoch.

Smutné, keď sa ľudia snažia kopnúť do môjho brata, keď je na dne.

Adrienne na to zase zareagovala takto:

Sláva a kariéra sú dve odlišné veci. Ja som vždy mala kariéru. Ťažko som pracovala od 15 rokov. Byť niekoho priateľkou nikdy nebolo to, prečo by som chcela byť slávnou. To čo vás robí slávnymi nie je vždy to, ako ste "označkovaní" alebo prečo ste známi. Ak by tomu mal niekto rozumieť... Mali by ste to byť vy.

Rob Kardashian a Adrienne Bailon

Rob, Adrienne, Kourtney Kardashian, Scott Disick

Adrienne a Kardashianky







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk