Čo týždeň dal

pridal kara 3.8.2014 o 21:28


Jennifer Lawrence a Nicolas Hoult sa opäť rozišli. Zdroj prezradil pre E!News, že rozchod bol nevyhnutný. Trávia totiž väčšinu času od seba kvôli práci a to bolo aj kameňom úrazu.

Správy o ich rozchode uzreli svetlo sveta len pár hodín po tom, čo Nicolasa načapali v Japonsku na sushi s Kristen Stewart. Všetci začali hneď špekulovať, či aj za týmto rozchodom stojí Kristen, ale zrejme za tým netreba hľadať nič viac, keďže tam spolu pracujú na filme Equals.

Tento týždeň samozrejme nevynecháme účastníkov bitky Justina Biebera a Orlanda Blooma. Začnime Justinom. Ten sa má asi fajn, keďže je obklopený krásnymi ženami. Deň po bitke pridal na Instagram fotku s VS modelkou Shaninou Shaik s komentárom, aby sme ani nezačínali s rečami, že spolu randia. Okej, Justin, tak nezačíname.

Na jachte, na ktorej Justin momentálne žúruje, ale nie je len Shanina. Je tam aj ďalšia kočka a to plejmejtka Alyssa Arce. S tou sa už k sebe mali o čosi viac, takže s rečami začíname, sorry Justin. Alyssa je vraj zasnúbená, takže asi bude mať čo vysvetľovať. Jej zasnúbenie ale nikdy nepotvrdila a na sociálnych sieťach sa vraj nezmieňuje o žiadnom frajerovi už od konca roku 2013, takže ktovie, ako sa veci majú.

A ako môžem písať o plejmejtke a nedať sem jej holé fotky pre mužských čitateľov..

Klikni, ak si myslíš, že cenzúra je na pi(ka)ču!

Klikni, ak si myslíš, že cenzúra je na pi(ka)ču!

A dobre sa má aj Orlando. Ako som vás už informovala, počas Comic Conu vraj neustále flirtoval s Ninou Dobrev a vraj prišlo aj k niečomu viac. Podľa očitých svedkov sa bozkávali asi 20 minúť, nevedeli zo seba strhnúť oči a na tanečnom parkete to bolo vraj tiež dosť horúce.

A keďže je Orlando momentálne za hrdinu a ešte si zrejme našiel aj novú ženskú, tak je happy a tancuje si na Happy:

Miranda Kerr, ktorá bola zrejme dôvodom celej roztržky, sa zdržala komentára. Namiesto toho radšej pracuje a tak je na svete ďalšia sexy reklama:

Hvízdy z Big Bang Theory sú nejaké náročné. Penny, Leonard a Sheldon pýtajú zvýšenie platu z aktuálnych 325, 000 dolárov za epizódu na 1 milión. Howard a Raj vyjednávajú o plate tiež a tiež spoločne, a spojili sa aj Amy a Bernadette a tiež pýtajú viac. Tento malý štrajk hercov donútil produkciu odložiť začiatok natáčania, ktoré bolo pôvodne plánované na tento týždeň. Vyzerá to ale tak, že sa k nejakej dohode dopracovali, pretože sa hovorí o strede ako o ďalšom možnom začiatku.

Kit Harington a Rose Leslie spolu vraj zase randia. Zdroj prezradil pre UsWeekly, že sa stretávajú asi tri mesiace a zatiaľ to nie je veľmi vážne.

Megan Fox pokračuje v prome Ninja korytnačiek. V piatok na tlačovej konferencii vyzerala super. Zakaždým, keď ju vidím, vyzerá inak. Možno si ráno spieva: každý deň je zo mňa iná žena, a podľa toho sa nechá nalíčiť a buď to dopadne dobre, alebo nie až tak dobre. Teraz to dopadlo tiež celkom dobre, a zase mám pocit, že sa na seba podobá.

Pre porovnanie: Megan v decembri 2007. Tmavšie vlasy jej išli viac.

Kylie Minogue nám ukazuje riť na novej titulke GQ. Pózou napodobňuje slávnu reklamu z 50tych rokov.

Pred Kylie už takto zapózoval aj Jim Carrey:

A aj Carmen Electra:

Aj keď som sa snažila tento týždeň vyhnúť tehotenskej téme, nepodarilo sa. Hayden Panettiere sa totiž v piatok ukázala v Miami v plavkách, tak sa pozrime ako rastie.

Katka Perry má nový klip:

Novú pesničku má aj Hillary Duff:

A nakoniec si dajme sexy reklamu: Hannah Ferguson a Paris Hilton sa váľajú po aute a robia reklamu texaským burgerom.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk