Crazy in Love?

pridal L 4.8.2014 o 14:54


Keď je Shrek kur*vníkom, tak sa nič nemôže skončiť pekne. Ani rozprávka.

O rozchode Beyonce a Jay-Zho sa špekuluje už dlhšie, ako keby im nikto to rodinné šťastie(?) nedoprial. Spolu majú 2 ročnú dcéru Blue Ivy, veľke bankové konto, a ešte len nedávno oslávili výročie. Všetky reči okolo rozvodu začali bitkou Jay-z a Solange vo výťahu po MET Gala (Vraj sa Solange nepáčilo, že ona mala ísť s Beyonce domov, a Jay- z chcel ísť ešte sám na nejakú párty. Chcela mu ručne-stručne vysvetliť, že sa má venovať rodine, a nie behať stále za čubkami). Taktiež sa objavili informácie, že Beyonce si bola sama obzerať apartmán v New Yorku, a mnoho zdrojov tvrdí, že ich manželstvo je len marketingový ťah kvôli ich spoločnému tour On the Run, za ktoré zhrabnú neskutočné prachy. O tom, či spolu zostanú alebo nie sa vraj rozhodnú až po tour v septembri.
V prípade rozvodu to však bude véééľmi zaujímavé. Majetok Jay-Zho sa odhaduje na 550 miliónov dolárov, a Beyonce na cca 300 miliónov dolárov. Nemajú podpísanú žiadnu predmanželskú zmluvu.

Každopádne ich manželstvo vyzerá zaujímavo a divne už aj počas tour. Nielenže spolu nezdieľajú spoločnú manželskú posteľ, ale ani hotel. Beyonce je v jednom hoteli, Jay- Z v druhom. Na vystúpenia taktiež dochádzajú osobitne. (Asi už nasratá) Beyonce tiež počas jedného koncertu „trochu“ pozmenila texty pesničiek:

1. Pôvodne: I’ll always remember feeling like I was no good … Like I couldn’t do it for you like your mistress could. Bey a jej zmena: I’ll always remember feeling like I was no good … Like I couldn’t do it for you like that wack b*tch could.
2.
Pôvodne: I gotta look at her in her eyes and see she’s had half of me. Bey a jej zmena: I gotta look at her in her eyes and see she’s had half of me. She ain’t even half of me. That b*tch will never be. 

Beyonce a Jay- Z počas  tour On the Run

A takto vyzerajú na tour podľa Beyonce a jej Instagramu

Na svojom Instagrame sa nás všetkých snaží presvedčiť o ich fasa rodine a vzťahu bez problémov. Tak sa ešte pozrime na Beyonce a jej rozprávku o dokonalom manželstve dvoch iluminátov hrdličiek.

Beyonce a jej vyblednutá(?) vytetovaná obrúčka







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk