Aký otec, taký syn

pridal Lilinka 8.8.2014 o 8:58


Celebriní tatkovia a ich deti, ktoré podedili to najlepšie z rodičovského genofondu. Veci spojené s genetikou sú nevyspytateľné. Niekto môže mať dobré gény, byť krásny, a genetika sa na jeho deťoch vyriadi veľmi škaredým spôsobom. Niekedy si matka príroda vyberie zopár jedincov ako obeť a vyskladá ich z nedostatkov oboch rodičov. Môže sa tak stať, že keď má mama pekné vlasy ale krivé zuby a otec je plešatý ale má rovný chrup, chúďa decko bude plešatý Drakula. Deti Brucea Willisa a Demi Moore by vám vedeli povedať svoje. Ja teraz píšem o tom lepšom prípade, a to o šťastlivcoch, ktorí podedili to dobré po svojich otcoch, ba niektorí sú ako ich mladšia a modernejšia verzia.

V Hollywoode vyrastajú šuhaji, nad akými budú slintať mladšie generácie, rovnako ako my slintáme nad ich tatkami. Špeciálne pre vás som vybrala tých najlepších a najfešnejších.

Pozrime sa na synov celebrít, ktorí rodičom akoby z vajca oka vypadli.

Will Smith a Jaden Smith

16 ročný Jaden sa na svojho tatka tak podobá, že to vyzerá, že ho pretlačili cez kopirák. Rovnaký jebavičný úsmev, rovnaké uši, na ktoré by ste pri priaznivom vetre chytili aj platené stanice, rovnaké takmer všetko. Will si teda nemusel dávať robiť testy, či je jeho otcom. Nanešťastie, aj jeho dcéra Vŕba sa naňho podobá. Will v ženskej verzii však nie je veľmi feši.

Súčasný Will

Mladý Will

Jaden

David Beckham, Brooklyn Beckham a Romeo Beckham

Davidove vajká boli neposedné a tak má hneď troch synátorov, ktorí sa naňho podobajú. Nie je to až taká extrémna podoba ako pri Willovi a Jadenovi, ale vidno, že z decák vyrastú fešáci. 15 ročný Brooklyn, čoskoro 12 ročný Romeo a 9 ročný Cruz David chvalabohu, nepodedili Viktoriin debilný poker face.

Súčasný David

Mladý David

Brooklyn

Romeo

Cruz David

všetci pokope

Ryan Phillippe a Deacon Phillippe

Štramák z Veľmi nebezpečných známostí si so svojou hereckou kolegynkou Reese Sjejlyžičkovou zamiesili na veľmi pekné deti. Jeho 10 ročný synátor má v oku jeho šibalský výraz, ktorý sme mu vo filme všetky tak strašne žrali. Určite z neho vyrastie lámač roštov sŕdc, presne ako jeho tatko.

Súčasný Ryan

Mladý Ryan

Deacon

Robert Downey Jr. a Indio Downey

Robert má nadeleného toľko sexepílu, že by ho mohol rozdať ďalším desiatim mužom a stále by mu ešte ostalo. Jeho čoskoro 21 ročný syn Indio dostal nadelené z jeho šarmu a, bohužiaľ, aj z jeho drogovej závislosti. Raz darmo, závislosť je dedičná a genetika je sviňa.

Súčasný Robert

Mladý Robert

Robert s Indiom

Clint Eastwood a Scott Eastwood

Clint je herecká ikona minulých rokov, a jeho syn Scott hereckú kariéru ešte len rozbieha. Pri ňom už nemusíme čakať, či sa naplno prejaví otcovský šarm, keďže má 28. Keďže sa vybral v hereckých šľapajách tiež, možno za pár desaťročí bude jeho meno rovnako známe ako meno jeho otca.

Súčasný Clint

Mladý Clint

Scott

Guy Ritchie a Rocco Ritchie

Guy je známy predovšetkým ako ten čo klátil Madonnu, ale je to tiež režisér. Ich spoločný syn Rocco má 14 a na otca sa veľmi podobá. Čas ukáže, či sa mladý vyberie v šľapajách jedného z rodičov.

Súčasný Guy

Mladý Guy s Madonnou

Rocco (vľavo)

Arnold Schwarzenegger, Patrick Schwarzenegger a Joseph Baena

Kedysi chodiaca hora svalov Arnie zamiesil vo svojich steroidových vajkách na celkom fešného syna. 20 ročný Patrick skúša namiesto kariéry kulturistu, modelingovú kariéru.

Arnieho vajká sú najneposednejšie, keďže tak trošku nabúchal svoju upratovačku. Má s ňou 16 ročného syna Josepha Baena, a ten podobu tiež nezaprie. Ani nábeh na zvýšenú tvorbu svalov.

Súčasný Arnie

Mladý Arnie

Patrick

Bočáčik s mankou

Brad Pitt a Knox Jolie-Pitt

Brada mala na stene snáď každá dievčina, ktorá si ešte pamätá časy bez mobilných telefónov. Jeho sexošské gény bezpochyby zdedili aj jeho 6 ročný syn a jeho dvojička Vivienne. Zdá sa, že mladý Hollywood je zachránený, a aj mladšie generácie budú mať nad kým slintať.

Súčasný Brad

Mladý Brad

Knox (na rukách Angeliny)







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk