Súboj: Gabriel Macht vs Patrick J. Adams

pridal Minnie 9.8.2014 o 20:01


Chceli ste Suits? Budú Suits.

Dáme si malý battle, pričom verdikt je opäť na vás, ľudkovia! Rozhodujte s rozumom (a nech vám toľká moc nestúpne do hlavy).

Ako prvého tu máme Gabriela Machta. Sexy štyridsiatnik, Američan z Veľkého Jablka. Spolu s rodičmi a troma súrodencami vyrastal v Californii, kde samozrejme aj študoval a išiel na výšku (Carnegie Mellon College of Fine Arts). S manželkou Jacindou Barrett už stihli upiecť dcérku Satine Anais Geraldine a očividne si pred pár mesiacmi zapravili cestíčko aj na druhého potomka, synčeka Luca, ktorý sa im narodil tento rok vo februári.

Čo sa týka jeho hereckej kariéry, tak začal dosť skoro – prvá rola prišla v ôsmych rokoch vo filme Why Would I Lie? (dostal za ňu dokonca aj nomináciu). Samozrejme sa objavil aj v iných filmoch, spomeňme The Recruit, Bad Company, Behind Enemy Lines, The Good Shepherd, The Spirit a Love & Other Drugs. Mal aj seriálové okamihy (väčšinou tak na jednu epizódku) v Sex and the City, Beverly Hills, 90210, Numb3rs alebo Archangel. Zo zaujímavostí spomeňme napríklad to, že má rusko-nemecko-ukrajinské korene, jeho rodičia sú židovského vierovyznania, je vegetarián, podporuje zdravý životný štýl, miluje New York a nerád sa holí.

Druhým kandidátom je Patrick Johannes Adams – 32ročný kanadský sused z Toronta. Vyrastal v Kanade, ale po rozvode rodičov sa presťahoval do Los Angeles, kde získal titul na University of Southern California. Popri všetkom tom herectvovaní zrejme nestíha myslieť na potomka, keďže je zatiaľ bezdetný, avšak je zadaný (momentálne zasnúbený s  Troian Bellisario).

Stihol sa objaviť v zopár filmoch (Old School, Christmas in Boston, Extreme Movie, Rage, 6 Month Rule), avšak je skôr seriálový človek – z tých známejších spomeňme Friday Night Lights, Numb3rs, Lost, NCIS, Ghost Whisperer, Lie to Me, Cupid a Pretty Little Liars. Okrem toho hrá na gitare, je vášnivý fotograf (má niekoľko desiatok kamier) a dostal doživotné členstvo v UCD Law Society (University College Dublin) za to, že „urobil právnikov opäť sexy“.

Avšak čo majú títo dvaja spoločné? Neviem teda o všetkom, avšak určite ich spája seriál Suits, v ktorom obaja hrajú hlavné postavy (Macht – Harvey Specter, Adams – Michael Ross).  Zatiaľ má 4 série a 52 dielov, pričom v niektorých sa objavili aj iné slávne mená – plavec Michael Phelps tweetoval o Suits tak veľa, až si ho zavolali do jednej epizódy. Dajme si aj nejaké zaujímavosti, napríklad väčšina obrazov v jednej z kancelárií sú diela práve Adamsa, ktorý miluje fotenie. Hercov obliekajú značky ako Dior, Victoria Beckham, Prada, Zac Posen, Burberry alebo Tom Ford. Meghan Markle (rola Rachel Zane) ovláda kaligrafiu, ktorou si privyrábala pred hereckou kariérou. A nakoniec, Machtov otec Stephen si zahral postavu harvardského profesora Gerarda a rolu konzultantky Zoe Lawford stvárňovala v seriáli Machtova manželka.

Stačí rečí, poďme si ich lepšie popozerať, nech sa viete správne rozhodnúť.

Gabriel Macht

Patrick J. Adams

 

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk