Čo týždeň dal

pridal kara 10.8.2014 o 19:41


Pred hudbou Justina Biebera už neutekáme len my, ale aj zvieratá. V tomto prípade to bol medveď, ktorý napadol 42 ročného ruského rybára Igora Vorozhbitsyna. Igor sa vybral na rybačku, no keď vystúpil z auta a prešiel pár krokov, od chrbta ho napadol medveď. No v tom mu začal zvoniť telefón „baby, baby, baby…“, medveď sa zľakol a ušiel, čo Igorovi zachránilo život. Prezradil, že zvonenie mu do telefónu zo žartu nahrala jeho vnučka. (wtf, 42 ročný muž má takú veľkú vnučku, aby už vedela nahrať pesničku do mobilu?)

J.K. Rowling je ešte viac super, než sme si mysleli. Ale poďme pekne poporiadku. Na začiatku júla sa musela 15ročná Cassidy Stay pozerať na to, ako jej strýko vyvraždil rodičov a štyroch súrodencov. Prišiel sa opýtať, kde sa nachádza jeho bývala manželka, no keď odmietli odpovedať, začal strieľať. Cassidy sa zachránila tým, že hrala mŕtvu. Ihneď ako odišiel zavolala políciu, že zrejme ide do domu jej starých rodičov a zachránila im tým život. Len o tri dni neskôr Cassidy ukázala aká je silná, keď o tejto udalosti hovorila na tlačovej konferencii. Cassidy tam citovala Dumbledora: „Štastie možno nájsť aj v tých najtemnejších dobách, len si treba zapamätať zažnúť svetlo.“ (pozn.: nemám doma slovenského Pottera, tak sa ospravedlňujem, ak to nie je preložené doslova tak ako v knihe)

Toto zrejme J.K. Rowling dojalo, a tak spravila pekné gesto. Poslala jej list v mene Dumbledora, písaný ručne fialovým atramentom. Cassidy dostala aj prútik a list o prijatí do Hogwarts aj so zoznamom vecí, ktoré bude potrebovať. J.K. jej poslala aj podpísaný tretí diel Pottera. Faith in humanity restored.

Ale prejdime k tínedžerom s trocha šťastnejším osudom. 17 ročná Chloe Grace Moretz (Kick-Ass, Kick-Ass 2) a 15 ročný Brooklyn Beckham spolu randia. Podľa blízkeho zdroja na seba mali zálusk už nejaký čas.

Alexis Bledel a Vincent Kartheiser sú manželia.  A dokonca už od júna. Alexisin hovorca to potvrdil magazínu UsWeekly. Vzali sa v Californii a bola to malá svadba v kruhu najbližších.

Christina Ricci a jej manžel James Heerdegen sa už tešia z dieťaťa. Viacero blízkych zdrojov potvrdilo, že porodila chlapčeka, no jej hovorca sa k tomu zatiaľ nevyjadril.

Porodila aj Katie Price. Pôrod prišiel skôr o pár dní, keďže mala naplánovanú sekciu na 15. augusta, a porodila už tento pondelok. Hovorkyňa potvrdila, že Katie porodila dievčatko, no dodala, že žiadne ďalšie detaily zatiaľ nebudú zverejnené.

A zase Megan Fox… Počas jej dvoch tehotenstiev sme o nej veľa nepočuli, tak si to teraz užívajme a kochajme sa tým pekným (nohy!) a pohoršujme sa nad tým, čo pokazili plastiky. Takto za sexicu prišla Megan na premiéru Ninja korytnačiek v LA minulú nedeľu.

Potom si odskočila na natáčanie k Jimmymu Fallonovi.

A potom s rodinou odletela do New Yorku.

Tam mala tlačovku k filmu

a neskôr aj premiéru.

A nakoniec si dajme vtipnú Beyoncé. Tá sa nás (a hlavne asi samu seba) stále snaží presvedčiť, že v jej manželstve je všetko OK. K ničomu sa, samozrejme, nevyjadrila, ale zverejnila na Instagrame fotku, kde je v drese s nápisom Carter a číšlom 4.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk