Brigitte Bardot na dnes

pridal L 12.8.2014 o 17:17


Pospomínajme si na časy najväčšej slávy Brigitte Bardot.

Dnes už 80 ročná stará pani patrila medzi najväčšie sexsymboly 60.-70. rokov 20. stor. Miloval ju celý svet, no dnes ju v podstate kvôli jej zmýšľaniu neznáša minimálne polovica Francúzska.
Ku kariére herečky jej dopomohol prvý manžel Roger Vadim, ktorý si ju ako 15 ročnú všimol na titulke magazínu ELLE. Preslávil ju film …a Boh stvoril ženu. Neskôr sa rozviedla a herecké ponuky sa jej len tak hrnuli. Hrala vo viac ako 40 filmoch. Pokúšala sa preraziť aj ako speváčka, no nemala na to až taký fasa hlas. Keďže istý čas randila so spevákom a skladateľom Sergeom Gainsbourgom, tak jej zložil pár pesničiek.

Brigitte a Serge Gainsbourg

kabelka Lancel pomenovaná podľa Brigitte

Druhému manželovi Jacquesovi Charrierovi porodila syna, ktorý však nezapadal do plánov jej kariéry. O svojom tehotenstve sa vyjadrila, že to bola pre ňu nočná mora, bolo to ako nádor, ktorý sa živil z jej tela, a radšej by chcela porodiť psa. So synom nikdy nemala nejako extra dobrý vzťah. S druhým manželom sa tiež neskôr rozviedla, a ten ju spolu so synom za toto vyňadrenie zažaloval.
V roku 1960 sa 2-krát pokúsila o samovraždu. Neskôr sa opäť vydala, tentokrát za miliardára Guntera Sachsa. Do tretice všetko dobré… Vydržali spolu 3 roky, potom ako 41 ročná skončila hereckú kariéru. V roku 1992 sa štvrtýkrát vydala.

Je vegetariánka a v súčasnosti všetok svoj čas a lásku venuje  zvieratám. Párkrát bola odsúdená za rasistické reči proti moslimom a islamu vo Francúzsku.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk