Odpočívaj v pokoji, Robin Williams

pridal kara 12.8.2014 o 12:13


Včera zomrel vo veku 63 rokov úžasný a talentovaný Robin Williams. Našli ho mŕtveho v jeho dome.

Robin bol naposledy videný nažive v nedeľu okolo desiatej večer. V pondelok krátko pred obedom bola do jeho domu privolaná hliadka.

„Robin Williams dnes ráno zomrel. Bojoval s ťažkou depresiou. Je to tragická a nečakaná strata. Rodina vás úctivo žiada o súkromie počas tejto náročnej doby, “ povedala Robinova publicistka Mara Buxbaum.

Vyhlásenie zverejnila aj Robinova manželka: „Dnes ráno som stratila manžela a najlepšieho priateľa, zatiaľ čo svet stratil jedného z najobľúbenejších umelcov. Som úplne zničená. V mene Robinovej rodiny vás prosíme o súkromie v čase tohto hlbokého smútku. Dúfame, že pri spomínaní na neho nebude jeho pamiatka zameraná na jeho smrť, ale na nespočetné momenty šťastia a smiechu, ktoré venoval miliónom ľudí.“

Podľa polície všetko nasvedčuje tomu, že Robin z tohto sveta odišiel dobrovoľne. Vo vyhlásení uviedli, že koroner predpokladá, že šlo o samovraždu, ale samozrejme najprv treba spraviť všetky potrebné kroky, než sa spraví takýto záver definitívne. Keďže išlo o zadusenie, špekuluje sa, že Robin sa obesil. Asfyxia znamená, že zomrel preto, že jeho telo nemalo dostatok kyslíka, čiže v opačnom prípade by bolo asi problematické takto rýchlo vysloviť predpoklad, že šlo o samovraždu.

Zanechal po sebe manželku Susan a tri deti: syna Zacharyno (z prvého manželstva) a dcéru Zeldu a syna Codyho z druhého manželstva. Ale nesmútia len oni, smútia aj fanúšikovia. Tí mu už nosia kytice na jeho hviezdu na chodníku slávy.

A smútia aj celebrity:

Kevin Spacey: Robin Williams prinútil svet smiať sa a myslieť. Budem si to pamätať a vážiť. Skvelý človek, umelec a priateľ. Bude mi nesmierne chýbať.

Sarah Michelle Gellar: Môj život je lepší, pretože som poznala Robina Williamsa. Pre moje deti to bol strýko Robin, pre každého s kým pracoval to bol ten najlepší šéf a pre mňa nebol len inšpiráciou, ale aj otcom, o akom som vždy snívala. Neexistuje dostatok slov, aby som opísala aká bol pre tých, ktorí nemali tú česť ho stretnúť. Bude mi chýbať každý deň, ale viem, že jeho spomienka bude žiť naďalej. A jeho rodine chcem poďakovať, že nám umožnili ho spoznať a vidieť tú radosť, ktorú mu dávali.

Steve Martin: Asi nemôžem byť viac zaskočený stratou Robina Williamsa. Úžasný talent, herecký partner, čistá duša.

Danny Devito: Heartbroken

Ellen DeGeneres: Nemôžem uveriť tým správam o Robinovi Williamsovi. Dal ľuďom tak veľa. Som zdrvená.

Jimmy Kimmel: Robin Williams bol taký milý človek, aký bol vtipný. Keď ste smutní, prosím, povedzte to niekomu.

Rita Wilson: Posledný krát, keď sme Tom Hanks a ja boli s naším skvelým priateľom Robinom pred pár mesiacmi.

Sharon Osbourne: Celá rodina Osbournovcov smúti nad stratou milého, vtipného, veľkorysého a talentovaného muža, Robina Williamsa.

Ashley Tisdale: Nemôžem ani vyjadriť slovami to, aká smutná som. Vyrastala som pri sledovaní jeho filmov a mala som to šťastie, že som s ním pracovala. Bol to génius v komédii ale aj jeden z najprofesionálnejších hercov, s ktorými som kedy pracovala. Vždy každého rozosmial a bol to veľmi srdečný človek. Budeš mi chýbať, Robin, ale viem, že už si na lepšom mieste. #rip

Sarah Hyland: Jeden z najlepších. Som tak šťastná, že som ťa mohla spoznať. Skutočná legenda.

Jennifer Lopez: Smutný, smutný deň. Úprimnú sústrasť Robinovej rodine a priateľom. Vniesol svetlo všade kam vošiel a bol to skutočný génius komédie. Svet ťa bude postrádať, Robin!

Ben Stiller: Jeho vplyv na svet bol taký pozitívny. Urobil tak veľa dobrého pre ľudí. Rozosmieval mňa a mnoho iných ľudí tak veľmi a tak dlho.

Robina ešte budete mať šancu vidieť v kinách. V decembri bude premiéra tretieho pokračovania Night at the Museum (Noc v múzeu). Štvrtková throwback thursday pikoška bude venovaná Robinovmu životu a filmom. Odpočívaj v pokoji, Robin.



Zaradené pod: Celebrity, RIP, Robin Williams




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk