Mischu Barton zažalovali producenti filmu

pridal Lilinka 20.8.2014 o 8:21


Mischa vie, čo je vďaka. Uprostred natáčania filmu si povedala, že sa na to vyprdne a odíde na výlet do Európy. Teraz čelí žalobe vo výške 320 000 dolárov za uniknutý zisk.

Filmová Marissa od skončenia seriálu OC nemala žiadnu dobrú rolu. Sprostí však majú šťastie, a tak jej ponúkli rolu vo filme Promoted, ktorú prijala. Unavená z nedostatku drog si zobrala voľno. Zbalila si veci a odišla do Európy. Producenti sa s ňou od 4. marca nevedeli skontaktovať, tak kontaktovali jej mamu. Tá im poslala mail, že Mischa je zaneprázdnená a nebude k dispozícii do 20. Augusta.

Producenti filmu boli zvedaví, čo také strašne dôležité má na robote. Pozreli sa na sociálne siete a zbadali, že pridáva fotky z dovolenky. Načo by sa uvedomila a natáčala film, ktorý by mohol opäť naštartovať jej kariéru a splatiť dlžoby. Párty v Európe nepočkajú.

Mischu ale počká žaloba, ktorú na ňu producenti podali. Tak si to pekne prerátajme:

Chcú naspäť:

20 000 dolárov, ktoré Mischa dostala vopred

100 000 dolárov za marketingové náklady

200 000 dolárov za to, že musia obsadiť novú herečku, keďže Mischa už vo filme hrať nebude

To však nie sú jediné dlžoby, ktoré má. Hrozí, že príde o vilu v Kalifornii, pretože už pár mesiacov nespláca hypotéku. Dlh jej narástol na výšku 100 000 dolárov.

Vyzerá to tak, že jediná schopná úloha v jej živote bude len tá zo seriálu OC. Mischa už oľutovala aj svoje účinkovanie v ňom, keďže na otázku, či by túto úlohu vzala aj teraz, pre internetovú stránku Metro odpovedala: „Pravdepodobne nie.

Veru, ťažká pracantka je to. Producenti filmu Promoted by o jej profesionálnom prístupe vedeli povedať svoje.

Silno zaneprázdnená v Taliansku.

Ešte keď sa tvárila, že pracuje.

Bejvávalo – Mischa v OC

Mischa je tiež tvárou značky elektronických cigariet Vapestick. Pretŕčať sa s cigou pomedzi párty ešte zvláda.

(Už nie dlho) jej Kalifornský barák s 8 spálňami, 11 kúpeľňami a 3 hosťovskými izbami. Leží na 1.2 akroch. Kúpila ho za 6.4 milióna v 2005 (keď ešte hviezdila v OC), a zobrala naň hypotéku vo výške 4. 2 milióna.

Mischa, Mischa – ty si taká pitcha.



Zaradené pod: Film, FILMY, Mischa Barton




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk