Conchita Wurst je model/ka pre Lagerfelda

pridal Lilinka 21.8.2014 o 8:25


A ten sa nám snaží nahovoriť, že je úplne normálne, keď bradatý gej s mejkapom predvádza ženské šaty.Tom Neuwirth – Conchita Wurst (Cica Klobásová), narodená 6. novembra 1988, si to vďaka svojej brade namierila vysoko do sveta šoubiznisu. Keď ju ešte ako obyčajného geja v speváckych súťažiach odfajčili, tak si vymyslela nový imidž, ktorý sa ukazuje ako zlatá baňa.

Nechala si bradu a zároveň aj mejkap a ženské šaty. To tu ešte nebolo, a keďže teraz všetci ako šialení hlásajú o tolerancii, cica s klobásou vyhrala tohtoročnú spevácku súťaž Eurovision Song Contest. To však nebola zaručená vstupenka do Hollywoodu. Víťazova hviezda z tohto typu súťaží vyhasne rovnako rýchlo ako bezpečnostné zápalky alebo naši Superstaristi.

Bradatej šťastkárke sa ale otvorili dvere do sveta modelingu. Keďže Andrej Pejic je už žena, bolo treba nájsť novú modlu pre úchylov nekonzervatívnosti. To cicke s klobásou nahralo do kariet a je z nej modelka. A nie pre hocikoho.

Karl Lagerfeld si ju vybral preto, lebo prišla s niečím, s čím ešte nikto neprišiel. V najnovšej jesennej kampani The New Normal pre magazín CR Fashion Book sa okrem Lagerfelda a cicky s klobásou, vyskytuje aj tehotná modelka Ashleigh Good.

V interview, ktoré s Conchitou robil androgýnny model Casey Legler, povedala:

O detstve…

Conchita je môj životný príbeh. Vyrástla som v malej rakúskej dedinke, takej dosť konzervatívnej, a bola som divný malý chlapec, ktorý sa vždy obliekal ako dievča.

O kariére…

Robila som travesty od svojich štrnástich, pre špeciálne príležitosti. V 2010 ma kamarátka pozvala ako hosťa do svojej vlastnej burlesque skupiny. Počas párty som blbla, chopila sa mikrofónu, hovorila hlúpe, smiešne veci, a potom sa ma opýtala, či by som s nimi nechcela vystupovať každú sobotu. To bol ten moment, keď som začala robiť travesty profesionálne. Bolo to ohromné, pretože pri tej srande a prezliekaní sa každý víkend som sa učila od tak skvelých umelcov, ľudí, ktorým bolo dovolené robiť čokoľvek, čo chceli. Otvorilo mi to oči a ukázalo úplne nový svet.

Toto nie je Conchitina prvá skúsenosť s modelingom. V júli tohto roku si ju pre predvádzanie šiat na parížskom týždni módy vybral aj samotný Jean Paul Gaultier.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk